Bred Pit: Nisam plakao 20 godina, a sada sam u vrlo emotivnoj fazi - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Bred Pit: Nisam plakao 20 godina, a sada sam u vrlo emotivnoj fazi

Sterotip da muškarci ne plaču već da stoički podnose svoje probleme potvrđuje holivudski glumac Bred Pit koji je priznao da suzu nije pustio pune dve decenije.

Do ovog emotivnog priznanja došlo je u toku razgovora sa kolegom, legendarnim glumcem Antonijem Hopkisnom kada su u zajedničkom intervjuu za magazin “Interview” govorili o borbi s alkoholom, greškama iz prošlosti, slabostima i starenju.

– Kao pravi čin opraštanja sebi, zbog svih izbora koje sam doneo, a na koje nisam ponosan, smatram to što cenim sve svoje zablude, jer su me one dovele do nekih mudrosti. Ipak,  ne osećam da mogu  da preuzmem zasluge za to, rekao je 55- godišnji Bred Pit.

Hopkins progovorio o svojoj borbi sa alkoholom i istakao da ne pije već 45 godina, pa je zatim upitao Breda šta je sa njegovim problemom sa pićem o kome je čitao u medijima.

– Alkohol sam doživljavao kao svoj beg od stvarnosti i na taj način sam sebi činio “medveđu uslugu”, rekao je i dodao da smatra da mu je to u određnoj meri bilo potrebno

Entoni Hopkins je s Bredom Pitom prvi put radio na filmu 1994. u filmu “Legenda o jeseni”, a onda četiri godine kasnije zajedno na filmu “Upoznajte Džoa Bleka”.

Kao pravi muškarci dotakli  su se i suza. Hopkins je istakao da je sa godinama postao emotivniji, ali da te suze nemaju veze s tugom. Bred je otkrio da gotovo nikad ne plače, i da je zadnji put pustio suzu pre dve decenije

– Nisam plakao poslednjih 20 godina, a sada sam u fazi sam u vrlo emotivnoj fazi. Sve me može dotaći: moja deca, prijatelji, vesti koje čujem. Mislim da je to dobar znak, iako ne znam šta si mi događa, rekao je Bred Pit koji je poslednjih dana u centru pažnje zbog veze sa 25 godina mlađom koleginicom.

Izvor: Hellomagazin

Danas objavljeno

Male stvari mogu da poprave vezu: Nije tako teško

V.R.

Veliko otkriće kod Kaira: Iskopan pogrebni hram, pronađeni tekstovi iz Knjige mrtvih, grobni bunari

V.R.

Olimpijski šampion Majkl Felps u izuzetno teškom stanju, oglasila se njegova supruga

V.R.

Ostavite komentar