Bred Pit je na ivici suza njima posvetio Oskara - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Bred Pit je na ivici suza njima posvetio Oskara

Bred Pit osvojio je sinoć Oskara za najboljeg sporednog glumca, za ulogu u filmu “Bilo jednom u Holivudu”, a najprestižniju nagradu u svijetu filma posvetio je svojoj djeci, ali i reditelju filma Kventinu Tarantinu.

Bred se obratio svojim nasljednicima, bez kojih, kako je naveo, ne bi bio tu gdje jeste.

– Ovo je za moju djecu, koja utiču na sve ono što radim. Obožavam vas. Ovu nagradu posvećujem i Kventinu Tarantinu. Filmska industrija ne bi bila to što jeste bez tebe – rekao je Bred Pit kada je izašao na scenu kako bi primio Oskara.

Bred je bio vrlo emotivan dok je držao govor, a svi su mogli da primjete koliko mu se oči cakle.

Pored njega u ovoj kategoriji nominovani su bili i Al Paćino (“Irac”), Džo Peši (“Irac”), Tom Henks (“Lijep dan u komšiluku”), Entoni Hopkins (“Dvojica papa”).

https://www.instagram.com/p/B8YDTndI5qh/

Pobjednik večeri bio je južnokorejski film “Parazit”. Od šest nominacija osvojio je četiri i to u glavnim kategorijama – za najbolji film godine, najbolju režiju, najbolji strani film i originalni scenario.

Nagradu za najboljeg glavnog glumca osvojio je Hoakin Finiks (“Džoker”), najbolja glavna glumica je Rene Zelveger (“Džudi”), dok je Oskara za sporednu žensku ulogu osvojila Lora Dern (“Priča o braku”).

Danas objavljeno

David se pohvalio večerom sa mamom: Gospođu Beckham rijetko vidimo, ali je jako bliska sa sinom

Vanja A

Na ovom ostrvu su automobili dozvoljeni samo u jednom slučaju

Vanja A

Jedan od najvoljenijih kuvara na svijetu hospitalizovan, fanovi u panici

Vanja A

Ostavite komentar