Bred Pit i 29 godina mlađa djevojka kriju tajne: Isplivali novi i sočni detalji romanse - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Bred Pit i 29 godina mlađa djevojka kriju tajne: Isplivali novi i sočni detalji romanse

Sada je već dobro poznato da je glumac Bred Pit uplovio u vezu sa 29 godina mlađom manekenkom njemačkog porijekla Nikol Poturalski.

Holivudski zavodnik je boravio na jugu Francuske sa ovom lepoticom i to na imanju i vinogradu koje je kupio još dok je bio u braku sa Anđelinom. Mada su svi mislili da je ovo poznanstvo od skoro, te da se strast brzo javila, to ipak nije sasvim tačno.

Njih dvoje se znaju barem godinu dana, koliko je za sada poznato, a viđeni su u istom društvu još prošlog avgusta. Ona je tada bila sa biznismenom Rolandom Marijem, sa kojim ima i dete, ali kako navodi izvor koji se tada zadesio na istom mestu, Bred i Nikol su sve vreme flertovali.

– Nisu krili interes jedno prema drugom, sve je pucalo od flerta – kazao je izvor.

Osim toga, njih dvoje su nastavili da se viđaju, malo po Los Anđelesu, malo po Francuskoj. Paparaci su ih uslikali još u novembru, dok je nastupao Kanje Vest. Ipak, tad su se mogla čuti šuškanja o Bredovoj vezi sa Alajom Šoket, zbog čega niko nije primetio poglede koje je razmenjivao sa lepom Nikol.

– Uživali su na odmoru, kao što i uvek uživaju u zajedničkom društvu na putovanjima. Osvojila ga jer je pametna i vredna, ali i zabavna. Ako je zaista u vezi s Bredom, srećan je što ima tako dobru devojku – zaključio je pomenuti izvor.

Foto: Profimedija

Izvor: Blic

Danas objavljeno

Turista na Siciliji pronašao izgubljenu kreditnu karticu Harisona Forda!

Vanja A

Penelope Cruz: Što starija, to bolja

Vanja A

Paris Hilton želi ove poklone za vjenčanje

Vanja A

Ostavite komentar