Brat silovao rođenu sestru, dvije godine ćutala o svemu - BIGportal.ba
Hronika Region Vijesti

Brat silovao rođenu sestru, dvije godine ćutala o svemu

Policija je uhapsila Zorana P. (23) zbog sumnje da je čak dvije godine silovao sestru Tamaru P. (14) u porodičnoj kući u selu Duboka kod Kučeva.

Za cijeli slučaj saznalo se nakon što je nesrećna djevojčica dovedena u bolnicu i požalila se ljekarima da već duže vrijeme trpi seksualno zlostavljanje.

“Kobnog dana maloljetnica je dovezena na pregled, gdje je ustanovljeno da duži vremenski period ima psihičkih problema. Djevojčica se ubrzo otvorila ljekarima i ispričala im da već dvije godine konstantno trpi seksualno zlostavljanje. Kako je ispričala, njen rođeni brat je mjesecima unazad prisiljava na seksualne odnose i do detalja ispričala šta je sve doživjela. Ljekari su ostali zabezeknuti kada su čuli šta je maloljetnica trpjela”, kaže izvor.

“Kako je navela, plašila se da ispriča da ju je rođeni brat silovao jer nije znala da li će joj iko povjerovati. Takođe, plašila se i šta bi njen brat mogao da uradi ukoliko bi ga prijavila nekome. Zbog toga je dvije godine ćutala o svemu i potpuno se povukla u sebe”, kaže izvor Kurira.

Osumnjičeni Zoran P. ubrzo nakon prijave ovog slučaja saslušan je i u nadležnom tužilaštvu i njemu je određen pritvor do 30 dana. Takođe, ubrzo nakon prijave slučaja o cijelom slučaju obaviješten je i Centar za socijalni rad.

Naime, ljekari su odmah nakon završetka razgovora alarmirali policiju i prijavili cijeli slučaj.

“Policija je ubrzo upala u kuću osumnjičenog Zorana P. i stavila mu lisice na ruke. Osumnjičeni je na saslušanju u policijskoj stanici priznao sve”, priča sagovornik.

Tokom istrage biće utvrđene sve okolnosti ovog zločina.

(Kurir)

Danas objavljeno

Uhapšeni pokušao da ubistvo Đokića smjesti sinovima

M.

Nevrijeme širom Evrope, četvoro stradalo u Poljskoj

M.

Protest u Rimu koji je rasplakao i oduševio prisutne

M.

Ostavite komentar