Brat Rade Manojlović otkrio u kakvom su odnosu godinama - BIGportal.ba
Ex Yu

Brat Rade Manojlović otkrio u kakvom su odnosu godinama

Iskrena ispovijest pjevačicinog starijeg polubrata

Jedna od najpopularnijih zvezda “Granda” Rada Manojlović u ranoj mladosti izgubila je majku. Njenu porodicu sada čine otac Rade i sestra Marija, kao i polubrat, takođe pevač, Nenad Manojlović. Sestra Marija Radina je najveća podrška i sa njom deli sve tajne, uspehe i probleme.

https://www.instagram.com/p/B92ng8JnxZL/?utm_source=ig_web_copy_link

I dok je sa sođenom sestrom, koja je završila kurs za šminkera, u svakodnevnom kontaktu i redovno je prati na nastupima i putovanjima, brata ne viđa tako često. Pevač Nenad, brat Rade Manojlović, priznao je da sestru viđa retko. On je naveo da je u više navrata pokušavao to da promeni, ali bezuspešno.

Nenad je, inače, Radin stariji brat po ocu. On ne krije da se sa pevačicom ne čuje redovno, već s vremena na vreme i da novosti o njenoj vezi sa Harisom čita samo iz novina.

– Mnogi ljudi i ne znaju u kakvom smo mi srodstvu, ja sam njen stariji brat po ocu. Nismo odrasli zajedno i malo smo se viđali. Život nas je odveo na različite strane – rekao je brat Rade Manojlović za “Grand magazin” i dodao:

– Jednom sam se najavio Radi i otišao kod nje, ona je davala toliko intervjua da nismo dve rečenice progovorili. Mi imamo kontakt s vremena na vreme porukama. Bilo je pokušaja da se češće viđamo, ali ona je izabrala život takav kakav vodi. Ja čak i ne znam da li je sa Harisom vezi, sve informacije o njoj znam preko novina.

Foto: ATA Images

Izvor: Hellomagazin

Danas objavljeno

Sanja Vučić napravila haos novom provokativnom fotografijom!

V.R.

Dragana Džajić objavila fotku muža Miloša, a komentar je zaintrigirao ljude!

V.R.

Pjevačica pozirala u bikiniju, a o njenoj liniji bruje na mrežama!

V.R.

Ostavite komentar