Brat Nikole Jokića uhapšen u Denveru - BIGportal.ba
Košarka Sport

Brat Nikole Jokića uhapšen u Denveru

Strahinja Jokić, brat srpskog košarkaša Nikole Jokića, uhapšen je u Denveru zbog otpužbi da je napao, gušio i gurao jednu ženu.

Prema pisanju Denver posta, Strahinja je u alkoohlisanom stanju napao ženu u apartmanu, nakon čega je ona pokušala da pobegne, a on joj nije dopustio.

Strahinja Jokić (37) je, pod dejstvom alkohola napao ženu u jednom apartmanu, prenosi lokalni “Denver post”, navodeći da je ona pokušala da pobegne, ali da ju je Jokić grubo gurno i sprečio da izađe iz stana. Ona je potom istrčala na terasu i dozivala pomoć, ali ju je Jokić napao i počeo da je davi.

Žena je zatim pokušala da pozove policiju, a tada joj je Jokić oduzeo telefon.

Ipak, ona je uspela da pošalje poruku preko kompjutera poznaniku, koji je zatim obavestio policiju, a ona uhapsila Strahinju, navodi se u policijskom dokumentu u koji je list imao uvid.

Predstavnica za štampu Tužilaštva Kerolajn Tajler izjavila je da je Tužilaštvo prihvatilo optužbe za napad drugog stepena.

Nikola Jokića ima dva startija brata, Strahinju i Nemanju, koji su mu velika podrška u Americi, ali i generalno u životu.

Nikola je više puta isticao njihov značaj u njegovoj profesionalnoj karijeri, i gotovo da ne propuštaju nijedan njegov meč u najjačoj ligi na svetu.

Centar Denvera nalazi se u pripremnom periodu za novu sezonu u kojoj se očekuje da Nagetsi naprave korak dalje u odnosu na prošlu takmičarsku godinu.

Danas objavljeno

Meloun molio Jokića da ne igra VIDEO

Vanja A

ATP prijeti nevakcinisanima

Vanja A

Evroliga kaznila Zvezdu

Vanja A

Ostavite komentar