Brat Igora Starovića otvorio dušu i otkrio detalje bolesti - BIGportal.ba
Ex Yu

Brat Igora Starovića otvorio dušu i otkrio detalje bolesti

Igor se protekla tri meseca borio sa teškom bolešću

Pevač grupe “Divlji kesteni” zauvek nas je napustio 17. maja u 56. godini života i to nakon izgubljene bitke protiv jako teške bolesti.

Ova vest rastužila je mnoge javne ličnosti koje su se dirljivim rečima oprostile od njega.

NJegov brat Boris javnosti je otkrio detalje Igorovog života, dodajući da su svi bili optimistični kada je ishod pevačeve bolesti u pitanju.

– Saznanje da nas je Igor napustio bio je veliki šok za sve nas. Stanje mu je bilo kritično, ali smo se do poslednjeg trenutka nadali da ima šanse da se izvuče. Međutim, nije bilo nikakve nade. Baš smo u sredu bili u Kliničkom centru, glavna sestra nam je rekla da nije imao ni promil nade da se izvuče. Organi su počeli redom da mu otkazuju –  izjavio je Boris za domaće medije, kako prenosi “Glossy”.

Poslednja tri meseca, Starović se lečio u Sokobanji.

– Nije vodio računa o sebi, olako je shvatao sve, videlo se to i po kilaži. Sve se to nakupilo i odrazilo na srce. Srčana aorta je otišla i tu više nije bilo spasa – otvoreno je rekao Boris.

O tome kakav je život pevač vodio, dodao je:

– Igor je bio samotnjak, živeo je taj hermetički život, koji meni lično nije bio jasan. Jako sam bio blizak sa njim. Imao je neke svoje rituale. Zatvarao se u sebe i pisao pesme. Mislim da je to moglo mnogo komercijalnije da prođe – izneo je svoje zapažanje.

Boris je priznao da su Igoru mnogi zamerali što nije iskoristio potencijal do kraja i da je mogao više da se bavi karijerom.

– To smo mu svi prebacivali. Nismo svi talentovani za sve, a on je bio talentovan za pisanje muzike i tekstova, ali što se tiče tih koncerata, zakazivanja, pa i laktanja, kako je to već na estradi – za to nije bio. Zato je i prošao na estradi tako kako je prošao. Ali ostaće iza njega te pesme i ta emocija koju je doneo. Po tome će ga svi zauvek pamtiti – podelio je sa javnošću.

Između ostalog, priznao je da su ga pogodili natpisi u medijima da je frontmen poznate grupe predosećao da mu se bliži kraj i da to nije istina.

– Mi smo se viđali skoro svaki dan, on je dolazio u moj fitnes-klub na Vračaru da trenira koliko može. Lepo smo pričali, nije bio depresivac, niti je predosećao da će mu u tim godinama biti kraj. To je prenaglašeno – razjasnio je Boris.

– Zvali su mnogi. Lepe poruke su uputile Dragana Mirković, Brena, Dragana Katić, Zorana Pavić, koja je bila i naša rođaka – istakao je Boris, dodavši da su ka zvale mnoge javne ličnosti sa estrade, ali i da se nada da će mnogi doći na groblje Lešće da se poslednji put oproste od Igora.

 – Bio je nestvarno dobar. O njemu nema ko da kaže ružnu reč. Nikom se nije zamerio, bio je van svih estradnih tokova. Nije se u to uklapao nikako – rekao je na kraju.

Danas objavljeno

Luka i Leon su naše sve: Ana i Bastijan prvi put o sinovima, njihovom odrastanju i vaspitanju

V.R.

Nermin Handžić pobjednik “Zvezda Granda”

V.R.

Muž Goce Tržan želi da snima filmove za odrasle: “Nisam loš”

V.R.

Ostavite komentar