Branko Lazić: Vrijeme je za “punjenje baterija” i uživanje sa porodicom - BIGportal.ba
Ex Yu

Branko Lazić: Vrijeme je za “punjenje baterija” i uživanje sa porodicom

Košarkaš o porodici, ulozi oca, obavezama prema ćerkama, supruzi Nataši, festivalima, izlascima i filmovima…

Košarkaš o porodici, ulozi oca, obavezama prema ćerkama, supruzi Nataši, festivalima, izlascima i filmovima…

OSVOJIO je Branko Lazić tri trofeja u sezoni sa svojim klubom, produžio ugovor na još tri godine, postao rekorder po odigranom broju utakmica, i imao mnogo razloga za slavlje na profesionalnom planu u ovoj godini, i najavio još bolja izdanja za izazove koji tek slede.

Ipak, iako je vreme odmora, Branka smo zatekli u radnoj atmosferi, ovog puta u ulozi modela. Ističe da je presrećan zbog postignutih rezultata, ali i da je sada, nakon napornog rada, vreme za „punjenje baterija“ i uživanje sa porodicom. Kako planira da provede leto, koju muziku sluša, da li posećuje festivale i kako se snalazi u ulozi oca otkrio nam je na fotografisanju za adidas, čije je brend ambasador.

„Ovog leta supruga i ja najverovatnije ostajemo u Beogradu. Ne planiramo letovanje jer smo prošlog oktobra dobili ćerkicu Unu koja je još mala za odlazak na more tako da ćemo ove godine da ga preskočimo, ali već sledeće idemo negde obavezno“, otkrio je tata Branko koji sa suprugom Natašom, pored Une, ima i trogodišnju ćerku Saru.

Kako kaže, izazov je voditi brigu o dvoje male dece uporedo sa karijerom profesionalnog košarkaša, ali da su to prave slatke muke.

„Do sad je uglavnom supruga bila ta koja je podnosila najveći deo tereta, ali od kada imamo dvoje dece i ja sam osetio kako izgleda buđenje u tri, u pola šest, pa u pola sedam ujutru, pogotovo poslednjih nekoliko nedelja. Ipak, moram da budem iskren i da priznam da sam uglavnom pošteđen tog buđenja u sred noći dok traje sezona, posebno kada imam treninge ujutru ili važne utakmice. Tada Nataša odrađuje najveći deo posla, na čemu sam joj zahvalan“, rekao je Lazić.

Branko kaže da se rado prihvata svakog zadatka oko devojčica, međutim jednu stvar uvek prepušta Nataši.

„Kada su Sara i Una u pitanju ne postoji ništa što ne volim da radim. Nemam problem da promenim pelene Uni i to radim odlično, presvlačim decu, hranim ih. Jedino što do sada nisam radio i ne usuđujem se jeste kupanje devojčica. Jednostavno supruga ima više iskustva i zato sve prepuštam njoj. Da ih ja kupam to bi sigurno potrajalo, a ovako Nataša to odradi za pet minuta“, otkrio je košarkaš.

Kako Lazić ovog leta ostaje u Beogradu, odlučio je da provod potraži na popularnim festivalima.

„Prvi festival koji sam posetio bio je Enter festival prošle nedelje. Priznajem da nisam tip koji mnogo izlazi, generalno ne posećujem festivale, pa čak ni koncerte. Bio sam samo na jednom koncertu u životu i to sa suprugom, 2010. godine u Sava Centru kada je nastupao Vlado Georgijev. Ove godine to planiram da promenim i da se malo zabavim i opustim sa društvom.“

Od kako je postao otac, Branko se pre odlučuje za neke mirnije varijante kada je slobodno vreme u pitanju.

„Više mi prija kada se okupim sa društvom kod kuće ili eventualno sednemo u neki kafić na piće. Ponekad volim i onaj pravi izlazak sa glasnom muzikom, ali mi više prija prva varijanta zbog obaveza koje imam tokom sezone, a zatim i zbog dece. Devojčice mi ne dozvoljavaju da mnogo izlazim, jednostavno nije zgodno. Ali ne žalim se, sa njima mi je savršeno.“

Kada je reč o muzici Branko sluša sve, u zavisnosti od raspoloženja. Voli da se veseli uz narodnjake, a playlista u automobilu je raznolika i stalno se menja. Trudi se da nađe vreme za odlazak u bioskop koji takođe smatra jednim vidom zabave. Poslednje što je pogledao jeste film „Balkanska međa“ za koji ima samo reči hvale.

Kako je na setu bilo jako vruće, a Branko je morao da zauzme poziciju za fotografisanje, razgovor smo priveli kraju, ali nismo mogli a da ga ne pitamo kakav je njegov stil.

„Najbolje se osećam u nekim sportskim varijantama i onda kad sam van terena. Zato uglavnom i biram adidas jer se u njihovim stvarima najbolje osećam. Patike najviše volim, imam preko 20 pari i samo ih menjam, a model Supercourt mi je trenutno omiljen. Naravno, umem i da budem elegantan tako da u garderoberu imam i nekoliko svečanih odela za posebne prilike“, ispričao je Lazić za kraj.

Izvor: Novosti

Danas objavljeno

Preminuo Saša Zalepugin – legenda i uzor generacijama

Zeljka

Ovo niste imali priliku često da vidite: Zajednički snimak Tome i Silvane

Zeljka

Poslije samo deset dana: Operisana beba Bojana Leksingtona

Zeljka

Ostavite komentar