Branko Đurić Đuro se "čeliči" u moru usred novembra: Jača imunitet, animira sledbenike - BIGportal.ba
Ex Yu

Branko Đurić Đuro se “čeliči” u moru usred novembra: Jača imunitet, animira sledbenike

Mnogima je poznato kako godinama glumac, reditelj, komičar i muzičar Branko Đurić Đuro neguje zdrav način života. Osim što pazi što i kako jede, redovno meditira, a i često s porodicom provodi vreme u prirodi.

Prošle godine u ovo vreme okupao se u Bohinjskom jezeru kada je temperatura jezera je bila samo 7 stepeni.

Branko Đurić Đuro odvažio se i ove godine usred novembra “očeliči” kupanjem u hladnom, ali ovog puta to nije bilo jezero nego je to obavio na slovenskom primorju, u Portorožu.

Naravno da je to morao da obeleži i videom koji je pokazao pratiocima na Instagramu. U svom prepoznatljivom stilu poručio je: “Da se ne bi žaba kuvala to je najbolji recept”.

Đurić je u top formi i ima mnogo energije u dobroj meri zbog načina života koji vodi. Naime, već duže vreme je vegeterijanac, a ne propušta ni redovno vežbanje.

“Radim transcendentalnu meditaciju svaki dan, ali imam i druge načine kojima se opuštam i kojima punim svoje baterije. Jedan je od njih druženje s pozitivnim ljudima i vreme provedeno s porodicom”, rekao je ranije za Večernji list.

Podsetimo, popularni Sarajlija već dugi niz godina živi na potezu Ljubljana – Zagreb, a u glavnom gradu Hrvatske s Reneom Bitorajcem vodi pozorište Luda kuća.

Danas objavljeno

Marija Šerifović obradovala pratioce: “Vraćam se”

Vanja A

Za Milicu Pavlović ljeto još uvijek traje, pozirala u nikada izazovnijem izdanju

Vanja A

Milan Marić ovim gestom dokazao da čvrsto stoji uz žene

Vanja A

Ostavite komentar