1. Marta 2021.

Branka Katić i zvanično članica BDP

Big Portal

“Potpis konačno! Branka Katić u BDP-u!”, stoji zapisano na društvenoj mreži tog beogradskog teatra, sa fotografijama upravnika Juga Radivojevića i slavne glumice.

Nedavno, 20. februara na Dan pozorišta, kada je proslavljen 74. rodjendan, objavljeno je da je Branka Katić postala član kultnog Pozorišta na Krstu.


Obeležava se 72. godišnjica Muzeja Vuka i Dositeja – posetite virtuelnu izložbu
Katić se vratila u Beograd nakon uspešne karijere u Engleskoj i Americi i u septembru 2020. tokom pandemije “uskočila” je u predstavu “Sumrak bogova” u režiji Jagoša Markovića, što je bio njen povratak teatru u prestonici nakon dve decenije i hit predstave “Bliže” Patrika Marbera u JDP.

Iako je bila najava da će Branka Katić igrati u novom komadu “Divlje meso” Gorana Stefanovskog, za sada do te saradnje neće doći, ali glumica traži sa upravom BDP novu dramu u kojoj će igrati u narednom periodu.

Istaknuta dramska umetnica trenutno snima TV seriju “Advokado” Nikole Pejakovića, uz Ljubomira Bandovića i Mirjanu Karanović, a na proleće je očekuje premijera novog filma “Nije loše biti čovek” Dušana Kovačevića, sa velikom glumačkom ekipom.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare