Bračno poslovna saradnja! - BIGportal.ba
Ex Yu

Bračno poslovna saradnja!

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović savršeno funkcionišu kao supružnici, ali, po svemu sudeći, i kao poslovni saradnici. Njihov brak je stabilan i bez trzavica, a harmoniju su prenijeli i na poslovnu sferu.

Sin nekadašnjeg teniskog asa Slobodana Bobe Živojinovića i Zorice Nakić napisao je pesmu “Zvuk tišine”, koju je otpevala Aleksandra, a koja je bila poklon za njihovog sina, te se saradnja nastavlja i dalje. Pevačica je juče podelila fotografiju na Instagramu dok Filip sedi za klavirom i komponuje nove pesme. Međutim, objavu je ubrzo obrisala iako je on podelilo i na svojoj mreži. Ni jedno ni drugo u javnosti nisu mnogo govorili o ljubavno-poslovnoj saradnji, ali je Filip za medije kratko prokomentarisao.

FOTO: NENAD KOSTIĆ, SHUTTERSTOCK, ILUSTRACIJA

– Moram da priznam samo da se najviše od svega nadam da će ova pesma nekako uspeti da preživi najveći test, a to je vreme, i da će Aki možda jednog dana negde naručiti pesmu koju peva mama, a napisao je tata. To je nešto za šta vredi živeti i stvarati. Na kraju krajeva ova pesma je naš večni poklon sinu. Možda prvi od mnogih – rekao je Filip, koji je napisao hit “Zvuk tišine”.

FOTO: DRAGAN KADIĆ

Inače, Filip je oduvek bio muzikalan, ali tek uz Aleksandru je počeo da radi na tom svom talentu. Do sada joj je birao pesme koje će da snimi, poslednje tri godine komponuje i piše tekstove. Njegova supruga nije jedina pevačica sa kojom je sarađivao. Miri Mirković je tokom korone napravio pesmu “Da li zna”.

FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ

Foto: Dragan Kadić

Izvor: Kurir

Danas objavljeno

Zbog fotke Saše Kovačevića se usijale mreže

Vanja A

Zorana Pavić progovorila o teškim trenucima

Vanja A

“Novakova zgrada” opet presvučena: Kakav prelep prizor, kolosalni Đoković sija još lepše na starom mestu

Vanja A

Ostavite komentar