Braća Matić progovorili o sljepoći: "Htjeli su raditi eksperimente na nama" - BIGportal.ba
Ex Yu

Braća Matić progovorili o sljepoći: “Htjeli su raditi eksperimente na nama”

FANOVI dugo nagađaju kako se dogodilo da srpski pjevači Dejan i Saša Matić izgube vid, a blizanci su o tome konačno i progovorili.

Braća su, kako su prenosili mediji, rođeni prerano pa su ih smjestili u inkubator. Ubrzo je otkriveno da su obje bebe slijepe, a spominjalo se da se radi o grešci doktora. 

Dejan je potvrdio glasinu da se radilo o medicinskoj nepažnji, ali tvrdi da se nikad nije raspitivao o tome šta se tačno dogodilo. 

“To je nepažnja. Sada, koga… Nisam išao u detalje i raspitivao se čija. Je li doktor, je li medicinska sestra, nisam ulazio u to. Bilo je prijevremeno rođenje. A da je bila nepažnja, bila je”, rekao je on za Telegraf. 

Njegov brat Saša rasvijetlio je još jednu glasinu koju fanovi vole prepričavati. Na pitanje je li istina da je mogao operacijom vratiti vid, ali da to nije htio učiniti zbog Dejana, odgovorio je: 

“Ma ne, to je bez veze priča. Oni su htjeli na nama raditi nekakve eksperimente. To nisu dozvolili roditelji, a ni mi.”

Naglasio je da je ovo posljednji put da odgovara na takva pitanja. 

“Ja tako ne volim što se godinama priča o toj temi da vi nemate pojma! Dvije najgore teme, one koje najmanje volim su – jesam li u svađi s bratom i šta je bilo s mojim vidom. Moji prijatelji i ljudi koji su sa mnom u stalnom kontaktu znaju kako ja živim i znaju da ovaj život volim najviše na svijetu. Jesam li se ja liječio i kod koga sam se liječio, to je moja privatna stvar. Ima jedna priča kada je jedan moj prijatelj nazvao taksi, a oni su ga pitali: ‘U kom pravcu idete?’, a on je rekao: ‘Koga to zanima osim mene?'”, ispričao je Saša i zaključio: “Živim normalno i ne bih dao ovaj život ni za šta na svijetu.”

Foto: Instagram @sasamatic_offical/Printscreen

Danas objavljeno

“Ludo” obećanje Marije Šerifović: “Ako pobjedimo Švajcarsku, oblačim kostim na golo tijelo”

Vanja A

Kako je Nenad Okanović dobio ulogu Sina Dragana!

Vanja A

Darko Lazić uživa sa djevojkom u Dubaiju

Vanja A

Ostavite komentar