26. Decembra 2021.

Brabus 800 je transformisani Maybach GLS

Big Portal

Kao osnova je poslužio GLS 600 4Matic, a automobil je dobio temeljnu vizuelnu preradu, uključujući novi aerodinamički karbonski paket za karoseriju koji pored vizuelnog utiska poboljšava i performanse. Barbus je zamenio sjajni hrom sivom bojom, koja je usklađena sa crnom završnom obradom karoserije. Zadnji kraj je dobio novi centralni difuzor i Brabusove završetke cevi sportskog izduvnog sistema.

Posebna pažnja poklonjena je V8 motoru od četiri litra, pa je fabričkih 557KS i 730Nm povećano na 800KS i 950Nm ugradnjom par Brabusovih turbina. GLS sada ubrzava od 0-100km/h za samo 4,5 sekundi. Maksimalna brzina je elektronski ograničena na 300km/h.

Fabrički točkovi zamenjeni su Brabusovim Monoblock M Platinum edicijom od 24 inča, a smešteni su ispod povećanih karbonskih blatobrana. Izvršena je rekalibracija Airmatic ogibljenja, pa je vozilo spušteno za 25mm. Postoji veliki broj opcija za enterijer, koji Brabus može da prilagodi kupcu do najsitnijih detalja. Završna obrada je takođe sive boje, kao za karoseriju.

Izvor: Nacionalnaklsa

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare