Bosanski teniser Damir Džumhur zaveo dvije djevojke u isto vrijeme - BIGportal.ba
Ex Yu

Bosanski teniser Damir Džumhur zaveo dvije djevojke u isto vrijeme

Bosanski teniser Damir Džumhur ne samo da je zaveo dvije ljute suparnice Zoranu Jovanović i Sofiju Milošević u isto vrijeme već je obje uspio da prevari sa Helenom, ćerkom folkera Milana Topalovića. Kako tvrdi izvor, teniser je Topalkovu nasljednicu krišom od dvije svoje druge djevojke odveo u Antaliju. – Iako je veza koju je započeo sa…

Bosanski teniser Damir Džumhur ne samo da je zaveo dvije ljute suparnice Zoranu Jovanović i Sofiju Milošević u isto vrijeme već je obje uspio da prevari sa Helenom, ćerkom folkera Milana Topalovića.

https://www.instagram.com/p/BzK5aEAoCwN/

Kako tvrdi izvor, teniser je Topalkovu nasljednicu krišom od dvije svoje druge djevojke odveo u Antaliju.

– Iako je veza koju je započeo sa Zoranom krenula lijepim tokom i djelovali su srećno i zaljubljeno, Damir je poslije nekoliko nedjelja počeo da se interesuje za druge djevojke. Kako je i vezu sa Zoranom započeo dok je bio u šemi sa Sofijom, nije mu strano da ulazi u dvostruke, čak i trostruke veze. Tako je usred ljubavi za Zoranom počeo da muva Helenu, koja je poslije nekoliko dana udvaranja pristala da izađe sa njim i započeli su vezu – priča izvor za “Alo” i otkriva da je Džumhur novu izabranicu, krijući od Zorane, odveo u Tursku na more.

– Kako im je poslije nekog vremena dosadilo da se kriju, Damir je Heleni predložio da odu u Antaliju na more i uživaju daleko od očiju njegovih žena. Kako je Helena ljubitelj luksuznih putovanja, oduševljeno je prihvatila poziv. On je slagao da ima sportske obaveze, a Helena roditelje da ide sa drugaricom i tako su krijući otišli na odmor – kaže izvor i otkriva da je Zorana saznala za prevaru i istog trenutka ostavila tenisera.

https://www.instagram.com/p/BzXt1rkhWbl/

– Oni su se dosta potrudili da sakriju tragove, ali od Zorane nisu uspjeli da sakriju svoju tajnu vezu. Saznala je preko drugarice i nije mogla da dođe sebi od besa.
Damiru je poslala poruku da zna sa kim je, a zatim ga je blokirala. Bilo mu je krivo jer nije želio da je povrijedi, ali mu je utjehu pružila Helena i objasnila mu da je bilo pitanje vremena kada će se za njih saznati. Vratili su se u Beograd prije nekoliko dana i ne razdvajaju se po cijeli dan. Mali se baš zaigrao sa ženama, pitanje je vremena kada će i ovu malu Topalkovu zamijeniti nekom mlađom i atraktivnijom – zaključuje izvor za ovaj list.

https://www.instagram.com/p/BzV6a0fhPP1/?utm_source=ig_embed

Izvor: Svet

Foto: Instagram

Danas objavljeno

Nina Badrić zablistala u ležernoj kombinaciji, uporedili je s Monikom Beluči

Vanja A

Poznati detalji sukoba pjevačice i sestre

Vanja A

“Jovanin kofer” donese i pet farmaceutskih plata

Vanja A

Ostavite komentar