Boro Drljača: Osjeća se kao mladić! - BIGportal.ba
Ex Yu

Boro Drljača: Osjeća se kao mladić!

Iako se bori sa teškim zdravstvenim problemima, Bora Drljača ima veliku želju za životom, a kako kaže spreman je da upozna neku mlađu cicu.

On je otkrio da je zbog bolničke ishrane smršao više od 25 kilograma, te da sada ima 90 kilograma i da se oseća kao mladić.

“Nisam želeo ovoliko da smršam, ali bolnička hrana je takva da nisam imao izbora. Međutim, kada sam već smršao, morao sam da izvučem korist iz svega toga. Super se osećam, podmladio sam se i izgledam nikad bolje, u top formi sam” rekao je Bora i dodao da ne može da se odbrani od devojka koje ga spopadaju.

“Nisam očekivao da će ovoliko žena da mi se javi. Uvek sam ja bio privlačan nežnijem polu, ali nikada ovoliko. Mogu da biram sa kojom ću da izlazim. Javljaju mi se preko Fejsbuka, pišu mi poruke, neke me čak i zovu i nude se. Ipak, moram neku dobru da izaberem”, ispričao je pevač,  i objasnio da ne želi previše mladu devojku, ali ni matorku, žena srednjih godina je taman.

Bori Drljači u novembru prošle godine dijagnostikovan je tumor na debelom crevu nakon čega je hitno operisan. Dva meseca posle toga otkriven mu je tromb u blizini srca, što je dodatno zakomplikovalo njegovo zdravstveno stanje.

Foto: MONDO/STEFAN STOJANOVIĆ

Izvor. Mondo

Danas objavljeno

Kako je izgledao Željko Joksimović kao dječak?

Vanja A

Razveo se Petar Strugar

Vanja A

Indira Levak: Sve ono što sam željela, na kraju sam i ostvarila

Vanja A

Ostavite komentar