Boris Novković: ''Neka ova pjesma ostane kao dokument zajedništva i ljudskosti'' - BIGportal.ba
Ex Yu

Boris Novković: ”Neka ova pjesma ostane kao dokument zajedništva i ljudskosti”

Reginalni kantautor Boris Novković inspirisan trenutnom situacijom objavio je emotivnu pesmu ”Moj grad bez ljudi”

Iako nije planirao da snima pesme u ovom periodu, kaže da kao kantautor nije mogao da ostane ravnodušan na sve ovo što se dešava u čitavom svetu. Što zbog solidarnosti, što zbog novonastale situacije, muzika je utihnula na neko vreme, ali u noćima karantina stihovi se javili, kaže za Jutro TV Prva Boris Novković ”Neka ova pesma, ”Moj grad bez ljudi”, ostane kao dokument zajedništva i ljudskosti za neka nova pokoljenja, kao dokaz da smo vođeni Božijom ljubavi, jednom prolazili veliko iskušenje.”

Sve su snimili onlajn iz svojih kuća. Pesmu je Boris odsvirao producentu Hrvoju preko mobilnog koji je majstorski osetio atmosferu i postavio aranžman i produkciju, pa je opet putem mobilnog telefona i otpevao.

Kantautor kaže da mu nedostaje kontakt sa ljudima posebno sa onima na njegovim nastupima, da im se raduje ali ne zna kada može da počne sa njihovom organizacijom ‘’Shvatio sam da je život nepredvidiv, zaista ne znam ni šta će biti za pet dana, a još manje kada možemo da očekujemo da krenemo sa okupljanjima, to jest nastupima.”

Iako se većina njegovih kolega odlučila za onlajn concert, Boris je tu samo posmatrač, izdao je pesme onlajn, za sada, kaže, dovoljno je.

Danas objavljeno

Miodraga Dragičevića: Odbio alkotest, odveden u stanicu

V.R.

Novak Đoković emotivnom porukom čestitao rođendan Dijani: “Ona je uvijek tu”

V.R.

Otkriveno zbog čega je Marija Bulat nabavljala drogu!

V.R.

Ostavite komentar