Boris Džonson rekao da ne zna ko je Niki Minaž, ona mu snimila video poruku - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Boris Džonson rekao da ne zna ko je Niki Minaž, ona mu snimila video poruku

Bizarni verbalni rat dogodio se sinoć između američke pevačice Niki Minaž, premijera Borisa Džonsona i engleskog šefa službe Krisa Vitija nakon što je na društvenim mrežama podelila priču o anti-vak impotenciji.

Profesor Viti i premijer kritikovali su američku pevačicu zbog širenja “neistinite” i “smešne” teorije da vakcine protiv koronavirusa mogu izazvati impotenciju.

Ali došlo je do neočekivanog preokreta kada je reperka, poreklom iz Trinidada i Tobaga, nekoliko minuta kasnije odgovorila je na društvenim mrežama.

Zvezda je postavila bizaran audio snimak sa lažnim britanskim akcentom koji ismeva premijera Džonsona nakon što je na konferenciji za novinare kritikovao njen post.

Kasnije se dotakla i tv voditelja Pirsa Morgana nakon što ju je i on kritikovao zbog komentara o vakcini, opisujući je kao “najgrublju damu koju je ikada sreo”.

Sve se dogodilo nakon što je premijer rekao da ne zna ko je Niki Minaž i da poznaje jedino Nikija Kananija, najboljeg engleskog doktora, koga bi pre radije saslušao o vakcinaciji.

Minaž je javno kritikovana nakon što je sinoć svojim pratiocima Tviteru, kojih je oko 22 miliona, rekla da njen rođak neće dobiti vakcinu jer je njegov prijatelj navodno postao impotentan nakon što je vakcinisan, a njegova verenik je otkazao njihovo venčanje.

I Viti i Džonson su kritikovali Minaž nakon što ih je novinar upitao šta je pevačica rekla, a kada je pogledala video snimak njih dvojice sa konferencije, Minaž se ponovo oglasila na Tviteru: “Volim ga čak iako pretpostavljam da je ovo bio nesklad? Akcenat uf! Jes!!”

Nekoliko trenutaka kasnije snimila je audio poruku za gospodina Džonsona sa komičnim britanskim akcentom, tvitujući: “Pošalji ovo premijeru i javi mu da su me lagali. Opraštam mu. Niko više. Samo on”.

Nastavila je: “Da, zdravo premijere, Boris, to je Niki Minaž – upravo sam vas zvala da vam kažem da ste jutros bili tako neverovatni na vestima. A ja sam zapravo Britanka. Rođena sam tamo. Tamo sam išla na univerzitet. Otišla sam na Oksford”.

“Išla sam u školu sa Margaret Tačer. Rekla mi je toliko lepih stvari o tebi. Rado bih vam poslala svoj portfolio, budući da ne znate mnogo o meni, ja sam velika, velika zvezda u Sjedinjenim Državama”.

Danas objavljeno

Najjednostavniji način čišćenja četkica za šminku

Vanja A

Botto je robot koji stvara umjetnička djela, a zaradio je i prvi milion

Vanja A

Beba slona pokušala se sprijateljiti sa psom, pogledajte kako je prošlo

Vanja A

Ostavite komentar