15. Novembra 2022.

Boris Beker izlazi iz zatvora: U Njemačku se vraća praznih džepova i osramoćen

Big Portal

Statistika kaže da čak 30 odsto profesionalnih sportista posle karijere bankrotira. Jedan od njih je i čovek koji je imao sve, ali sve i izgubio – Boris Beker.

Nemački sportista i trener je uložio 100 miliona evra u nigerijske naftne kompanije, koje su zapanjujućom brzinom propale. Izbio je veliki skandal kada je sa ruskom manekenkom postao otac deteta nakon odnosa u toaletu restorana, a sve je to rezultiralo razvodom. Tada mu je supruga uzela 25 miliona dolara, stan u Majamiju i starateljstvo nad decom. Pored 30.000 evra mesečne alimentacije do punoletstva. U sve ovo se ljudi širom sveta imali uvid putem televizije.

Konačni krah

Tokom suđenja je posebno bila intrigantna njegova odbrana kada je krenula rasprava o tome da li je on zaista otac deteta sa ruskom manekenkom. Čuveni Nemac je tada rekao: “Sa pomenutom Ruskinjom sam imao samo oralni seks, nakon čega je ona uz pomoć ruske mafije sakupila ili ukrala moju spermu i veštački se oplodila, a sve u cilju izvlačenja novca iz mog džepa.”

Bivši nemački teniser naći će se na slobodi nakon izdržanog jednog dela zatvorske kazne zbog utaje imovine i poreza vrednog 2,5 miliona funti.

Beker je u aprilu ove godine završio u zatvoru pošto nije poštovao odluke sudskog izvršitelja. Krio je vredne stvari poput trofeja Vimbldona i na kraju je osuđen na dve i po godine zatvora.

Mediji u Velikoj Britaniji prenose da bi Beker trebalo da bude pušten na slobodu u decembru, jer je Nemac potpisao dokument o deportaciji u rodnu zemlju.

Zbog velike popunjenosti zatvora u Britaniji ustanovljena je procedura po kojoj strani državjani mogu biti deportovani i do godinu dana pre isteka zatvorske kazne, ukoliko pristanu na to.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare