Borba koja se završila smrću i povlačenjem sa scene - poznati i zavisnost - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Borba koja se završila smrću i povlačenjem sa scene – poznati i zavisnost

U svetu slavnih eksperimentisanje s drogama pre je pravilo nego izuzetak, a borba sa zavisnošću neke pozante ličnosti je koštala karijere, pa čak i života.

“They tried to make me go to rehab, but I said, ‘No, no, no'”, pevala je Ejmi Vjnhaus koja je zbog teških zavisnosti izgubila život sa 27 godina.

“Sama je odlučivala da li hoće da konzumira drogu ili ne. Zapravo je bila vrlo jaka i nezavisna”, rekao je njen bivši suprug Blejk i istakao da droga nije predstavljala njen glavni problem, već alkohol.

Pronađena je mrtva u svom stanu u Kamdenu 2011. godine par nedelja nakon poslednjeg koncerta u Beogradu. Nalazi su potvrdili da je pevačica umrla od trovanja alkoholom.

Film “Zamka za roditelje” lansirao je Lindzi Lohan (35) u pravu dečju filmsku zvezdu, i najavio da je pred njom sjajna glumačka karijera, koju su kasnije u drugi plan gurnuli njeni brojni incidenti i borba sa zavisnošću.

Ipak, na kraju je uspela da se izvuče i danas je srećno verena sa Bajderom Šamasom.

Žena koju su zvali “Glas”.

Pevačicu Vitni Hjuston još je kao tinejdžerku s drogom upoznao njen brat. Zavisnost se nastavila u vezi s Bobijem Braunom (52), r’n’b pevač i njenim prvi mužem.

“Previše smo pili i drogirali se. Stalno smo se svađali, a voleli smo se još više”, objasnio je Bobi svojevremeno.

“Očistio sam se davno pre nje – već smo se razveli. Bila je snažna žena. Zaista se borila da spasi sopstveni život. U to vreme sam imao snage za sebe – budući da sam bio zavisnik, trebalo je da spasim sebe kako bih mogao da spasim nekoga drugog… Nažalost, rastali smo se dok sam pokušavao da pronađem sebe”, prisetio se njihovog razvoda.

Hjuston je umrla u 48. godini života. U trenutku smrti u njenom organizmu je pronađen kokain.

Dru Barimor je počela da se drogira jako rano, imala je tek devet godina kada je počela da puši cigarete, a nakon tog je sve išlo samo na gore. Do trinaeste godine bila je alkoholičarka i redovno je koristila kokain, a već do tada je već jednom bila na rehabilitaciji. Do petnaeste godine je uspela da se izleči i od tada je njena glumačka karijera procvetala.

Danas objavljeno

Kijanu Rivs je često žrtvovao karijeru da bi se brinuo o bolesnoj sestri

Vanja A

Mislio da je srednjovjekovna dijamantska burma – omot slatkiša: Prsten prodat na aukciji za nevjerovatnu sumu

Vanja A

Nezaboravna Brijen iz “Igre prestola” se konačo osjeća lijepo pred kamerama

Vanja A

Ostavite komentar