25. Maja 2022.

Bora Đorđević nestao iz javnog života

Big Portal

Kada je na početku pandemije viđen u gradu sa trećom suprugom Dubravkom, koja je od njega mlađa 28 godina, nije moglo proći neprimećeno da otežano hoda, a negde u tom periodu pričalo se i da je hospitalizovan u Urgentnom centru.

Frontmen “Riblje čorbe” niti je potvrdio, niti demantovao da je bolestan, a na direktna novinarska pitanja pisanim putem je odgovarao da bend priprema novi album i da se raduje skorašnjim koncertima.

“Nije tačna informacija da Bora ima kancer prostate. On se oseća dobro. Čujemo se svakodnevno”, izjavio je klavijaturista “Riblje čorbe” Nikola Zorić krajem 2020. i napomenuo da Bora zapravo ne daje izjave jer je, kao svi u grupi, skrhan zbog smrti Miše Aleksića, koji je preminuo od posledica korone.

Na zvaničnoj Fejsbuk stranici “Riblje čorbe” objavljene su fotografije sa dva koncerta koja su od početka godine imali u Sloveniji. No, Beograđani su Boru poslednji put videli uživo prošlog leta na Tašmajdanu, na koncertu koji je održan u čast Miše Aleksića.

Na bini se pojavio sa vidnim viškom kilograma i, mada je morao da sedi prilikom nastupa, pevao je kao u dobra stara vremena. A to je poštovaocima njegovog lika i rada i najvažnije.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare