Bonito poklonio pakete proizvoda starijim sugrađanima - BIGportal.ba
PR Oglasi

Bonito poklonio pakete proizvoda starijim sugrađanima

U sklopu akcije „Niste sami“, kompanija „Mladegs Pak“ sa svojim brendom Bonito je poklonila pakete svojih proizvoda starijim sugrađanima u Banjoj Luci. Time se Bonito pridružio drugim kompanijama u pomoći osobama trećeg životnog doba.

Iz Bonita ističu da im je drago što su kao domaći proizvođač u ovim teškim trenucima još jednom bili u prilici pružiti podršku našoj lokalnoj zajednici. Mišo Lambić, direktor prodaje kompanije je povodom ove akcije izjavio: „Nastavićemo da dajemo sve od sebe i da uz poštovanje svih higijenskih mjera osiguramo dostupnost naših prehrambenih proizvoda domaće proizvodnje svim porodicama u BiH. Epidemiološka situacija u kojoj se nalazimo je dokazala potrebu za zajedništvom i solidarnošću sa našim starijima i nemoćnima u ovim presudnim trenucima. Nedavno smo isporučili donaciju proizvoda javnoj kuhinji Mozaik Prijateljstva, a uskoro ćemo opet to učiniti“.

Akcija je realizovana u saradnji sa kompanijom Ceger dostava i Grad Banja Luka. Podsjećamo da sve osobe starije od 65 godina, hronični bolesnici, trudnice, osobe sa invaliditetom, mogu da se jave na telefon broj: 065 01 02 03 i zatraže dostavu određenih životnih namirnica i potrepština.

#OstajemKući jer tako pomažem svima!

Danas objavljeno

Sa čela NLB Banke a.d. Banja Luka odlazi jedan od najuspješnijiih bankara u Republici Srpskoj

Zeljka

ROĐENDANSKA AKCIJA NA ITACADEMY: 40% popusta + BONUS paket za besplatno doživotno školovanje

Zeljka

Omiljeni štapić u novom pakovanju!

Zeljka

Ostavite komentar