Bolonja eliminisana iz kupa, Mihajlović razočaran - BIGportal.ba
Sport

Bolonja eliminisana iz kupa, Mihajlović razočaran

Drugoligaški tim je preuzeo inicijartivu od samog starta meča, poveo na startu a potom, uz promašeni penal, uvećao prednost na čak 5:1, pa ni u jednom momentu nije bilo dileme o pobedniku, a Siniša Mihajlović je bio vidno razočaran igrom svog tima. ”Ovo je sramota za sve nas i moram…


Drugoligaški tim je preuzeo inicijartivu od samog starta meča, poveo na startu a potom, uz promašeni penal, uvećao prednost na čak 5:1, pa ni u jednom momentu nije bilo dileme o pobedniku, a Siniša Mihajlović je bio vidno razočaran igrom svog tima.

”Ovo je sramota za sve nas i moram da se izvinim navijačima i čitavom klubu. Uz dužno poštovanje prema Ternani, mi ne smemo ovako da gubimo. Treba ovo da shvatimo kao poziv na buđenje i budemo bolje koncentrisani u nastavku sezone jer sad ne možemo da vratimo vreme unazad”, rekao je Siniša Mihajlović.

Bolonja nije najbolje počela novu sezonu, a priliku da poprave utisak imaće u prvom meču Serija A koji igraju 22. avgusta na svom terenu sa timom Salernitana.Preuzeto sa:

Danas objavljeno

Barselona opet razočarala – ostala bez 1/8 finala poslije 21 godine!

Vanja A

Panter junak, Partizan osvojio Pariz!

Vanja A

Zenit šokirao Čelsi u 94′ – Juventus slavi prvo mjesto!

Vanja A

Ostavite komentar