Bolne slike Brende iz "Beverli Hilsa": Želim da predočim kako izgleda rak - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Bolne slike Brende iz “Beverli Hilsa”: Želim da predočim kako izgleda rak

Glumica Šenon Doerti, već šest godina vodi borbu s rakom dojke i pokazala kako izgleda bez kose.

Zvezda serija “Čari” i “Beverli Hils” podelila je fotografije iz bolničke postelje, a jedna od njih je selfi, na kojoj Šenon nema kosu i curi joj krv iz nosa:

“Povodom meseca osvešćenosti o karcinomu dojke, htela bih sa vama da podelim više o svojem putovanju od prve do druge dijagnoze. Je li sve lepo? Ne, ali je iskreno i delim ovo s nadom da ću edukovati ljude i malo im bolje predočiti kako izgleda rak.

Nadam se da ću podstaći druge da redovno odlaze na mamografiju i prebrode strah od mogućih loših rezultata. Meni je rak dojke dijagnostifikovan 2015. godine. Podvrgla sam se mastektomiji te hemoterapiji i zračenju. Često mi je krvario nos od hemoterapije.

Ne znam da li je iko od vas ovo iskusio. Uveseljavala sam samu sebe noseći smešne pidžame koje mi je poklonila moja prijateljica Kristi. Jesu li mi zapravo popravljale raspoloženje? Jesu! Izgledala sam urnebesno i smejala sam se samoj sebi. Humor mi je pomogao da prođem kroz ono što se činilo nemogućim. Nadam se da ćemo svi uspeti da pronađemo humor u nemogućim situacijama”, poslala je Šenon snažnu poruku.

Podsetimo, Doerti je u februaru 2020. otkrila da je bolest u četvrtoj, terminalnoj fazi – tri godine nakon što je rekla da joj je prva borba sa rakom završila remisijom.

Danas objavljeno

Georgina je prije Ronalda bila čistačica, a život joj je obilježila strašna tragedija

Vanja A

Znate li koliko je veliko i teško srce plavog kita?

Vanja A

Pogledaj najavu za film “The Batman”

Vanja A

Ostavite komentar