Bolna ispovijest Bojana iz Leksingtona ... Kroz suze opisao borbu kroz život - BIGportal.ba
Ex Yu

Bolna ispovijest Bojana iz Leksingtona … Kroz suze opisao borbu kroz život

Priča Bojana Vaskovića veoma je teška, ali je on našao snagu i motiv da se izbori sa svim nedaćama

Bojan Vasković, pevač grupe Leksington, gostujući u jednoj emisiji izneo je potresne detalje iz svog života, a ne krije i da bi njegov put do zvezda mogao da posluži kao inspiracija za jedan dobar roman.

Bojan je pričao o svojoj porodici, ali i teškim trenucima koji su ih zadesili. Sa nepunih deset godina, morao je da napusti Sarajevo i započne život prvo u Podgorici, a kasnije u Beogradu.


– Sa devet godina sam morao da napustim rodno Sarajevo. Voleo bih da ga nikad nisam ni napuštao, a i da se nikad nije desio rat. Sećam se, da sam tada ocu rekao bio prvi put: “Tata, ja se bojim” – rekao je Bojan u emisji “Preživeli” i dodao da ga je često hvatao trenutak kada se pitao:

– Čekaj, bre, šta sam to Bogu zgrešio? – rekao je Bojan, pa ispričao još jedan udarac koji je doživeo u životu, a to je bilo prilikom rođenja ćerke Anđele, koja je na svet došla tri meseca ranije i tada je počela nova borba:

– Moja supruga se porodila tri meseca pre termina, to se desilo. Tad, sećam se, rekli su da više nije pitanje da li će dete da preživi, nego mora da se brine o njoj, majka da preživi – zaključio je kroz suze pevač.

Danas objavljeno

Luk Skajvoker stiže u Srbiju: Mark Hamil snima film u Srbiji

Vanja A

Anđelka Prpić otkrila u kakvom je odnosu sa bivšim suprugom

Zeljka

Mozzart kupio Marašev kombinezon, 4.100 evra ide za liječenje Gavrila

Vanja A

Ostavite komentar