4. Marta 2020.

Bolja nego kupovna: Klasik pica bogatijeg ukusa

Big Portal

Potrebno je za testo:
300 g brašna
200 ml mlake vode
15 g kvasca
1 kašičica sećera
malo soli

Nadev:
kečap
200 g šunke
50 g maslina
malo kačkavalja
100 g tvrđeg sira
origano

Foto: Bakina kuhinja

Priprema:

Zamesiti testo i ostaviti da naraste. Naraslo testo nemojte više mesiti, već rukama istanjiti sredinu i prebaciti u pleh. Namazati kečapom, dodati seckanu šunku, sečene maslinke, kačkavalj, listove rendanog sira i origano. Može i manji paradajz.
Ostaviti da poraste taman toliko koliko da se rerna ugreje. Peći na 220 stepeni C oko 20 minuta.

Uživajte!

MOŽDA VAS ZANIMA

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare