"Bolestan si": YouTuber zgrozio pratioce videom u kojem navodno ljubi mamu - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

“Bolestan si”: YouTuber zgrozio pratioce videom u kojem navodno ljubi mamu

CHRIS MONROE, prankster koji se krije iza popularnog YouTube kanala PrankInvasion, ostavio je svoje pratitelje u šoku objavivši video u kojem, prema njegovim riječima, ljubi svoju majku. Nakon što je nedavno zgrozio javnost videom u kojem ljubi polusestru, Chris je sada otišao korak dalje i isto napravio sa ženom za koju tvrdi da je njihova majka.

“U ovom videu nadmašićemo prank u kojem ljubim sestru. Sada ću poljubiti svoju mamu. Čudno mi je to reći, ali tako je”, započeo je Chris.

Takođe, objasnio je kako je ovaj video trebao biti snimljen nešto kasnije, no čini se da jednostavno nije mogao čekati pa je snimanje odradio ranije.

“Planirao sam snimati ovaj video idući vikend, ali ispostavilo se da mama ima hitan slučaj i mora napustiti državu tada”, rekao je.

Iako se čini kao da je riječ o unaprijed dogovorenom planu, fanove je šokirala činjenica da se Chris prikrao mami s leđa dok nije imala posla po kući te joj predložio ideju.

“Mama, video s Kaitlyn je bio ludnica, postao je viralan i sada bih te trebao da se brzinski poljubimo pred kamerom”, rekao joj je na što je ona najprije potpuno poludjela. “Ne, Christophere, neću to učiniti!” odgovorila mu je, na što je on ponovio kako će video sigurno postati viralan.

Na kraju ju je uspio nagovoriti da odigraju “makaze, kamen, papir” te da će rezultat presuditi hoće li se to dogoditi. Prema pravilima, “papir” nadjačava “kamen”, što znači da je njegova majka pobijedila pokazavši “papir”. Prema tome, on je nije trebao poljubiti, no ubrzo je uspio dobiti ono što želi.

U sljedećoj rundi ona je pokazala “makaze”, a on ponovno “kamen” i tako odnio sada već ciljanu pobjedu te je na kraju stvarno poljubio.

Njegovi fanovi nisu mogli vjerovati šta vide, a u komentarima su se zgražavali nad njegovim potezom. Ipak, mnogi su smatrali kako je riječ o namještaljci te kako to uopšte nije njegova mama, ali on je i dalje ostao ustrajan i tvrdio da je sve ovo što ljudi vide na videu stvarno.

 

Index

Danas objavljeno

Mladenci u Indiji krenuli na vjenčanje ploveći u loncu

Vanja A

Udovica (85) i udovac (87) stali na ludi kamen poslije 15 godina veze

Vanja A

Žene u Hollywoodu su slavile uspjeh: Pogledajte neke od najljepših haljina koje su nosile

Vanja A

Ostavite komentar