Bolest je rasturila djevojke iz benda t.A.T.u - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Bolest je rasturila djevojke iz benda t.A.T.u

Djevojke iz grupe t.A.T.u Julia Volkova i Lena Katina kao da su nestale s radara poslije ogromne popularnosti 2002. godine.

Poslije hita “All the Things She Said” stekle su svjetsku slavu kao prvi otvoreni lezbejski par na sceni, ali kasnije su priznale da je sve to bio samo marketinški potez.

Crnokosa Julia je u međuvremenu dobila dvoje djece, a prije nekoliko godina priznala je da je imala rak i da je to navodno trajno oštetilo njene glasne žice pa više ne može da se bavi pjevanjem. Imala je rak štitne žlijezde, a glas je, tvrdi, izgubila zbog ljekarske greške tokom operacije.

Iako se sa svojom koleginicom Lenom tokom nastupa često mazila i ljubila, za britanski Mirror je otkrila da više nisu u kontaktu.

– Napustili su me mnogi meni bliski ljudi. Kad su mi čuli glas poslije operacije, dok nisam mogla ni da govorim, shvatili su da im više ne trebam i prestali su da mi se javljaju. Niko me nije nazvao, čak ni Lena – rekla je Julia. Iako je i sama glumila lezbejku i otvoreno se ljubila s Lenom, rekla je da joj ne bi bilo drago da joj sin prizna da je gej.

– Muškarac mora da bude pravi muškarac. Dvije djevojke zajedno su nešto drugo, mnogo su ljepši prizor nego dva muškarca koja se ljube ili drže za ruke – rekla je i svojom izjavom razbjesnila mnoge.

Lena se poslije raspada benda vratila na fakultet i stekla diplomu iz psihologije. Udala se za muzičara srpskih korijena Sašu Kuzmanovića i 2017. se vratila u rodnu Rusiju i posvetila se pjevačkoj karijeri, ali nikad se nije ni približila uspjehu koji je postigla s t.A.T.u.

Резултат слика за tatu

Izvor: index.hr

 

Danas objavljeno

Stručnjaci objašnjavaju zašto se neki snovi ostvaruju

Vanja A

Kejt Mos u prekratkoj haljini jedva prekrila pozadinu

Vanja A

Švarceneger dobio priznanje a ne zna ni zašto

Vanja A

Ostavite komentar