28. Aprila 2022.

Bokser o sramnim optužbama da je Darku sipana droga u piće!

Big Portal

– Video sam da se digla kuka i motika zbog toga što je priveden Darko Lazić nakon što je otišao kući posle zabave koju smo organizovali moja supruga i ja. Lazića poznajem godinama, družimo se i rado je viđen gost na mojim porodičnim zabavama. Međutim, ono što nije korektno u celoj ovoj situaciji je to da ispadne da neko sipa narkotike mojim gostima kao što sam pročitao da je za medije izjavio Darkov menadžer. Svi zunaju da sam ja sportista, a pre svega otac dvoje maloletne dece. Konkretno dva sina. Na rođendanu su bili ljudi koje privatno cenim i poštujem i koji su u svojim profesijama jako uspešni, cenjeni i poštovani – priča Nikolić i dodaje:

– Naravno da se popilo, ali narkotika odgovorno tvrdim nije bilo. Kao što se na snimku videlo, Lazić je pio iz svoje čaše. Bio je veseo, raspoložen i nijednog trenutka nije ukazivalo na to da je nešto koristio. Sve vreme je sedeo za svojim stolom, jednog trenutka se latio mikrofona i zapevao. Mislim da je neprimereno od strane dotičnog menadžera da govori neistinu. Ja se ne mešam ljudima u život i ne određujem odraslim i zrelim osobama koliko će da jedu i piju, a nikada nikoga nisam pitao da li konzumira nedozvoljene supstance ili ne. Ne mešam se ljudima u život. Žao mi je što je Darko doživeo neprijatnost. On je za mene brat i prijatelj i uvek ću ga ceniti i poštovati kakav god da je meni je dobar – poručuje Nikolić.

Darko Lazić
FOTO: NENAD KOSTIĆ

Na rođendanu je pevao Joca Stefanović, a među zvanicama su bili Marija Mikić, Dušica Grabović, Uroš Živkoić i mnogi drugi.

Kontektirali smo i Živkovića, koji je sedeo sa Darkom za stolom.

– Nismo pili ista pića. Mislim da se ne treba igrati sa tim stvarima. Darko je moj kolega kojeg izuzetno cenim i poštujem. Žao mi je što se to dogodilo. Ja sam kratko bio na proslavi, došao sam da ispštujem Marka i ne znam šta se dešavalo tokom noći – rekao je Živković.

Marko Nikolić
FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Podsetimo Darko Lazić je, inače, priveden zbog prekoračenja brzine, vozio je vozio 117 km na sat na mestu gde je maksimalna dozvoljena 80 km na sat. On je podvrtgnut i droga i alko testu, koji su pokazali da je navodno pozitivan na kokain, a izmereno mu je i 0.91 promil alkohola u organizmu.

Folk kažnjen je sa 200.000 dinara i zabranom upravljanja motornim vozilom od godinu dana.

Darko Lazić je pred Prekršajnim sudom u Beogradu priznao sve što mu je stavljeno na teret.

(Kurir.rs)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare