Boki 13 ide u zatvor - BIGportal.ba
Ex Yu

Boki 13 ide u zatvor

Bojan Jovanovski, poznat po estradnom imenu Boki 13, odveden je sinoć u pritvor Istražnog zatvora u Skoplju. Sudija za prethodni postupak krivičnog suda u Skoplju je Jovanovskom sinoć odredio 30-dnevni pritvor po zahtjevu Tužilaštva za organizovani kriminal koje ga sumnjiči za iznudu i pranje novca, oko 8.000.000 evra! S prvoosumnjičenim Jovanovakim,…

Bojan Jovanovski, poznat po estradnom imenu Boki 13, odveden je sinoć u pritvor Istražnog zatvora u Skoplju.

Sudija za prethodni postupak krivičnog suda u Skoplju je Jovanovskom sinoć odredio 30-dnevni pritvor po zahtjevu Tužilaštva za organizovani kriminal koje ga sumnjiči za iznudu i pranje novca, oko 8.000.000 evra!

https://www.instagram.com/p/Byx11aoFqmA/

S prvoosumnjičenim Jovanovakim, nakon ispitivanja posle pokretanja istražnog postupka, u pritovor je odveden i drugoosumnjičeni, biznismen Zoran Milevski sa nadimkom “Kičec”.

Jovanovski je u ponedjeljak poslije podne u sud doveden nakon što je uhapšen na graničnom prelazu Bogorodica između Sjeverne Makedonije i Grčke.

Prema podacima iz predistrage, dvojica osumnjičenih, Jovanovski i Milevski, su od novembra 2018. do aprila 2019. tražili novac od jednog biznismena protiv kojeg se vodi istraga, kako bi iskoristili uticaj koji imaju na tužioca da mu se olakša položaj.

https://www.instagram.com/p/ByZwX7elFKf/

Glavni državni tužilac Ljubomir Joveski i tužiteljka za organizovani kriminal Vilma Ruskoska na konferenciji za novinare nisu željeli da komentarišu ostavku Janeve, ali je Joveski rekao da je to njen lični čin.

Svet

Foto: Instagram

Danas objavljeno

Ne pijem godinama a u kockarnicu u životu nisam ušao!

Vanja A

Vesna Zmijanac: Oni s kojima sam se poklapala bili su tuđi

Vanja A

Jelena Karleuša pored pjevanja pokreće novi biznis?!

Vanja A

Ostavite komentar