2. Oktobra 2020.

Bojler jedini ostao čitav, utvrđuje se uzrok eksplozije na Čukarici

Big Portal

Iako se najprije vjerovalo da eksplodirao bojler u stanu Mališe Pavlovića iz Ljiga i da je to izazvalo požar, kasnije je ustanovljeno da je on ostao jedini čitav uređaj, pa će uzrok izbijanja vatrene stihije biti utvrđen istragom.

Reporteri “Novosti” u četvrtak su na mjestu nesreće u naselju Bele Vode na Čukarici zatekli potpuno uništen stan na trećem spratu čiji je vlasnik Mališa Pavlović iz Ljiga, ali i manja oštećenja u stanovima na četvrtom i petom spratu.

Prema nezvaničnim informacijama, dvije podstanarke, koje već osam godina žive u ovom stanu, u trenutku eksplozije su spavale, ali ih je probudio strašan udar, koji su čuli i stanari okolnih zgrada. Jedna od njih je u panici dotrčala do komšijinog stana kako bi zatražila pomoć, da bi se kasnije čule još dvije manje eksplozije.

Na sreću, vatrogasne ekipe su brzo došle i lokalizovale požar. Vlasnik stana, koji je pretrpio potpuna oštećenja, živi u Ljigu, a u Beograd je došao čim je čuo loše vijesti. I sam je bio u čudu kada je vidio da je bojler ostao čitav, pa ostaje da se utvrdi da li su neki drugi uređaji ili instalacije izazvali požar.

“Šteta je ogromna”, kaže Pavlović.

“Stan sam opremio za izdavanje, a da nije bilo zida, koji razdvaja sobu i kupatilo, teško da bi bila izbjegnuta još veća tragedija. Osiguranje nemam, tako da sam ostao bez ičega.

Pored Pavlovićevog stana, oštećeno je još nekoliko susjednih. Komšiji sa trećeg sprata oštećena su vrata i dio plafona, štetu su i pretrpjeli stanari sa četvrtog i petog sprata, dok su od siline udara popucali i prozori u hodinicima.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare