Bojana Gregorić Vejzović u kombinaciji koja vam može biti inspiracija za savršeno zimsko izdanje - BIGportal.ba
Ex Yu

Bojana Gregorić Vejzović u kombinaciji koja vam može biti inspiracija za savršeno zimsko izdanje

Prirodne ljepote pitoresknog gradića Bleda u Sloveniji privukle su i glumicu Bojanu Gregorić Vejzović, koja je ovo popularno odredište za izlete i odmore te poznato lječilište posjetila ovoga vikenda.

Idiličan bledski pejzaž Bojana je iskoristila i za fotografiranje te je svoje pratitelje na Instargamu obradovala fotografijom snimljenom na slavnom Bledskom jezeru.

Glacijalno jezero u Julijskim Alpama u sjevernozapadnoj Sloveniji, Bledsko jezero okruženo je planinama i šumama. U sredini jezera nalazi se otok Bled, jedini prirodni otok u Sloveniji.

Na otoku se nalazi nekoliko građevina, od kojih je najznačajnija crkva Marijinog Uzašašća sagrađena u 15. stoljeću. Na sjevernoj obali jezera nalazi se srednjovjekovni zamak, a čari Bleda Bojana Gregorić Vejzović iskoristila je za savršenu fotografiju. Na fotografiji Bojana pozira uz jezero dok se u pozadini vide šuma i zamak.

Ležeran zimski stajling Bojana je složila od duge jakne u svjetlijoj maslinastozelenoj nijansi, uz koju je nosila robustan model gležnjača na vezanje s debelim đonom, takozvani chunky model. Uz “glomazne” gležnjače u istoj boji kao i jakna, nosila je sive traperice dužine do iznad gležnja, a gore majicu na prugice. Sivi šal i sunčane naočale sa svijetlim okvirima savršeno su upotpunili outfit za šetnju bajkovitim Bledom.

Izvor: zadovoljna.hr

(S.P.)

Danas objavljeno

Sefan Kapičić transformacijom za ulogu podsjetio na Kijanu Rivsa

Vanja A

Dragan Bjelogrlić otvorio Instagram, za to je imao jak razlog

Vanja A

Ovako je legendarni Čkalja dobio nadimak

Vanja A

Ostavite komentar