Boja koja će obilježiti godinu: Posljedica čežnje za prirodom - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Boja koja će obilježiti godinu: Posljedica čežnje za prirodom

Holandska prognostičarka trendova Li Edelkurt predvidela je da će zelena biti ključna boja za celu deceniju.

Sudeći prema novim kolekcijama nekoliko većih modnih brendova za proleće/leto 2020. ova godina biće u znaku prirode, sa dominantnom zelenom bojom.

Jakna i haljina Kristofera Kanea ima print divljeg cveća i trave, na haljinama Dolče&Gabana brenda su palme i razne vrste cveća, a Versaće haljine imaju print džungle, poput onog na haljini koju je Jennifer Lopez nosila i 2000. godine.

Zelena je dominantna boja od glave do pete. Viktorija Bekam je pokazala zelene haljine duge do poda, Guči je imao lepršave džempere koji podsećaju na veštačku travu. Zeleni komadi veoma su zastupljeni i kod dizajnera Rejina Pyo, Mark Džejkobs, Balensiaga i Valentino.

Holandska prognostičarka trendova Li Edelkurt predvidela je da će zelena biti ključna boja kao posledica gladi za prirodom, što se vidi i u obnovljenom trendu kućnih biljaka i porastu japanske prakse meditacije u šumi, prenosi klix.ba. Popularnost zelene boje raste već neko vreme, a mnoge poznate osobe pojavljuju se na crvenom tepihu ili u običnim prilikama u zelenom izdanju.

https://www.instagram.com/p/B3owp6vHTm7/?utm_source=ig_embed

Danas objavljeno

Ode „Gandalf“ u penziju, Novi Zeland dao otkaz svom čarobnjaku

V.R.

Suzan Sarandon se pomirila sa Dejvidom Bouvijem pred njegovu smrt: “To me tako frustrira”

V.R.

Mila Jovović podijelila sliku sa ćerkom: Kao bliznakinje

V.R.

Ostavite komentar