Bogdanović o skandalu sa Milvokijem i izdaji Kingsa - BIGportal.ba
Košarka Sport

Bogdanović o skandalu sa Milvokijem i izdaji Kingsa

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović govorio je za “Atletik” o propalom trejdu u Milvoki Bakse koji je odjeknuo u čitavom svetu.

Milvoki i Sakramento su se bez Bogdanovog znanja dogovorili oko “Sign and trade” dogovora i objavili detalje čitavog posla.

Bogdanović je odbio da ode u Milvoki i dva dana kasnije je sve propalo, pa je čitava priča okarakterisana kao skandal.

Liga nije sedela skrštenih ruku, njihovi agenti su vodili istragu i shvatili da je Milvoki prekršio pravilnik pa su kažnjeni oduzimanjem pika druge runde.

Bunili su se Baksi, rekavši da ih je Bogdanović izdao, dok srpski igrač tvrdi da nikada nije pristao da dođe u njihov tim.

“Kada sam pročitao vesti pomislio sam: ‘Šta se koji k***c dogodilo?’ Nisam znao za njihov dogovor, ništa mi nije bilo jasno”, rekao je Bogdan Bogdanović za “Atletik”.

Konfuzija i dan danas nije razjašnjena. Monte Mekner, novi generalni menadžer, rešio je da Bogdanovića pošalje u drugi tim i da nešto dobije u zamenu za njega, ali su na kraju ostali praznih šaka.

Trevis Šlenk je u Golden Stejt Voriorsima ispekao zanat, pa je Bogdana dodao u jasno sklopljen tim sa jasnim ciljevima za budućnost i to ga je privuklo.

U razgovoru za “Atleti”k je rekao da mu nije jasno otkud Baksima ideja da je on njima nešto obećao pošto se ništa slično nije desilo.

On je imao želju da se dogovori sa Kingsima i ostane, ali su ga izdali i “naduvali” čitavu priču kako ga je Janis Adetokumbo regrutovao.

“Ništa nije bilo u mojim rukama. Kada sam video tvitove o mom prelasku u Milvokiju nisam bio siguran šta se dogodilo, uhvaćen sam bez garda. Prethodno su mi pričali da sam važan deo tima, da žele da ostanem i onda urade ovo što su uradili i totalno su me šokirali. Kada neko razbije poverenje na takav način, ništa mu više ne veruješ. Ta vest je došla u 2 ujutru po vremenu u Srbiji i baš sam bio zbunjen. Pitao sam svog agenta kako je moguće da sam trejdovan kao restriktivni slobodan agent?On je probao da mi objasni šta to sve znači i pričali smo čitavog leta o mojoj situaciji i kako čekamo ponude i da vidimo hoće li ih Sakramento izjednačiti”, rekao je Bogdanović.

Danas objavljeno

Barselona opet razočarala – ostala bez 1/8 finala poslije 21 godine!

Vanja A

Panter junak, Partizan osvojio Pariz!

Vanja A

Zenit šokirao Čelsi u 94′ – Juventus slavi prvo mjesto!

Vanja A

Ostavite komentar