Bogdanović: Jokić nam je falio, idemo s jasnim ciljem u Kinu - BIGportal.ba
Košarka Sport

Bogdanović: Jokić nam je falio, idemo s jasnim ciljem u Kinu

Košarkaški reprezentativac Srbije Bogdan Bogdanović rekao je da mu se sviđa novi plavi dres i da će sa uspehom biti još lepši. “Na prvi pogled je lep. Nova boja, nova ekipa, nova generacija. Sve je novo. Sviđa mi se novi dres, a rekli su nam da će biti plavi kada…

Košarkaški reprezentativac Srbije Bogdan Bogdanović rekao je da mu se sviđa novi plavi dres i da će sa uspehom biti još lepši.

“Na prvi pogled je lep. Nova boja, nova ekipa, nova generacija. Sve je novo. Sviđa mi se novi dres, a rekli su nam da će biti plavi kada sui najavili tu promenu. Ovo je neki moderniji fazon. Sa plavim dresom smo imali mnogo uspeha i nadam se da ćemo ih sa ovom bojom napraviti još više”, rekao je Bogdanović novinarima posle promocije novih garnitura dresova za mušku i žensku selekciju.

Košarkaš Sakramenta istakao je da mu boja dresa nije toliko važna, ali da je imao lep osećaj kada ga je obukao.

“Ne gledam boje, meni je milo da dođem i da igram za reprezentaciju, a ostalo je manje bitno”, rekao je Bogdanović i dodao da je boja medalje najbitnija.

Svetsko prvenstvo u Kini počinje krajem avgusta, a Bogdanović je upitan da li već sada razmišlja o SP.

“Kada se okupimo počećemo da razmišljamo. Sad još uvek gledam završetak svih liga, imaćemo dosta vremena da se spremimo”.

Pre nekoliko dana Nikola Jokić je potvrdio da će igrati za reprezentaciju u Kini, pa će tako Srbija u najjačem sastavu otići na svetsku smotru.

“Biće nam još lakše. Sigurno da je on jedan od naših najboljih igrača. Mislim da nam je on ovih godina falio. Nije lako posle njegove sezone, posle tih minuta, odlučiti se da igraš još jedno leto. Jokić je odlučio da igra, svaka čast i tu smo da ga podržimo. Tu smo zajedno”, rekao je Bogdanović.

Danas objavljeno

De Minor čeka Krajinovića ili Zvereva

Vanja A

“Ako moram da izaberem, Đoković je najbolji – na svim podlogama”

Vanja A

Kraj godine za Halanda?

Vanja A

Ostavite komentar