BOE predstavio 27-inčni FHD 500 Hz+ ekran za igre, najveću stopu osvježavanja na svijetu ikada na jednom monitoru - BIGportal.ba
Hardware i software Tehnologija

BOE predstavio 27-inčni FHD 500 Hz+ ekran za igre, najveću stopu osvježavanja na svijetu ikada na jednom monitoru

BOE Innovation Exchange najavljuje ogroman napredak kompanije u tehnologiji oksidnih poluprovodničkih displeja.

Kompanija je takođe prevazišla prepreke koje su mučile industriju, kao što je bakar (Cu) koji lako oksidira i difuzuje, omogućavajući im da predvode industriju velike proizvodnje bakarnih struktura za međusobno povezivanje.

Kompanija je predstavila 27-inčni ekran na svojoj veb stranici, koji nudi punu visoku definiciju (FHD) i zapanjujućih 500 Hz+ displeja. Kompanija je prva koja je razvila tako visoku stopu osvežavanja u monitoru za kućnu ili industrijsku upotrebu.

Kompanija je objavila sledeći tizer video za novi ekran:

Uz dodatak tehnologije oksidnog displeja koja pomaže u povećanju rezolucije brzine osvežavanja i održavanju minimalne potrošnje energije, ovaj ekran je postavljen da ponudi neverovatno iskustvo za potrošače koji žele vrhunsku zabavu u gledanju.

Potrošači kažu da kada gledaju 4K i 8K rezoluciju ne mogu da vide razliku. Pravo pitanje je da li će korisnici zaista videti mogućnosti novog ekrana i njegove tehnologije? Takođe, koja će cena biti za premium ekran koji nam BOE donosi?

Trenutno nije prikazana nikakva cena ili datum objavljivanja za novi FHD ekran, ili to da li će se pojaviti samo na kineskom ili i na svetskom tržištu.

Benchmark.

Danas objavljeno

WhatsApp poboljšava privatnost – sprečava kreiranje skrinšotova

Zeljka

Sony sprema misteriozni telefon

Zeljka

Ovi aktuelni trendovi oblikuju industriju mobilnog marketinga

Zeljka

Ostavite komentar