Bodibilderku nisu pustili u avion jer je nosila kratak šorts - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Bodibilderku nisu pustili u avion jer je nosila kratak šorts

Deniz Sajpinar, fitnes modelu i bodibilderki iz Turske, nije dozvoljeno da se ukrca na avion u Teksasu, zbog toga što je obukla “neprikladnu” odeću, kako joj je rečeno na aerodromu.

Sajpinar je prva žena u Turskoj koja je dobila zvanični status bodibilderke od strane Međunarodne federacije za bodibilding i fitnes, a nedavno se preselila u Los Anđeles kako bi nastavila sa karijerom i “iskusila slobodu”, piše “Njujork post”.

Dvadesetšestogodišnja Turkinja nosila je top i kratak teksas šorts, zbog čega su je stjuardese na aerodromu optužile da je praktično gola, i da njen stil oblačenja “uznemirava porodice i druge putnike”.

“Nećete verovati šta mi se desilo na aerodromu u Teksasu”, napisala je Deniz svojim pratiocima na Instagramu i objasnila šta joj se desilo, kao i da se oseća uvređeno.

“Nisam naga. Nisu me pustili u avion, jer nosim šorts. Ne zaslužujem da me zbog toga tretiraju kao najgoru osobu na svetu”, rekla je Sjnipar, prva neamerikanka koja je ove godine osvojila američko Nacionalno fitnes takmičenje u bikinijima.

“Šta nas razdvaja od životinja ako ljudi ne mogu da kontrolišu svoje najprimitivnije impulse”, dodala je ona.

Danas objavljeno

Naomi Kembel u gradu dragulja predstavila nigerijsku modu

V.R.

Blago sa Monblana – kutija ležala u snijegu 50 godina, pripadala je indijskom avionu

V.R.

Počela da trenira u 70. godini i inspiracija je mnogima: “Ne vidim da starim”

V.R.

Ostavite komentar