BMW preko bilborda šalje poruke vlasnicima o istekloj garanciji - BIGportal.ba
Auto-moto Ostalo

BMW preko bilborda šalje poruke vlasnicima o istekloj garanciji

BMW-ova nova reklamna kampanja uključuje prikazivanje poruka na elektronskim bilbordima, upućenim vlasnicima automobila koji više nisu pokriveni garancijom

Bavarci su saopštili da im je cilj da koriste tehnologiju prepoznavanja registarskih tablica da bi krojili reklame upućene vozačima BMW-a, ne da bi im isticali status vezan za garanciju.

Umjesto toga, koriste se samo javno dostupne informacije. “Na oglasu nije vidljiva personalizacija, niti se čuvaju ili zadržavaju podaci o vozilu ili kupcima.”

Prvobitno se tvrdilo da je nova inicijativa fokusirana na vozače BMW-a kojima je istekla nova ili odobrena korišćena garancija. Vlasnici će primati personalizovane poruke na elektronskim bilbordima pored puta, ističući činjenicu da više nemaju važeću garanciju.

Oni će biti upozoreni da njihovo vozilo nije pokriveno kada je reč o troškovima popravke, tako da se pozivaju da “razmotre da kupe BMW Insured garanciju putem interneta.”

Elektronski bilbordi koriste tehnologiju detekcije vozila, te uz pomoć nje izdvajaju vlasnike BMW-a s isteklim garancijama.

Međutim, BMW sada insistira na tome da angažovani bilbordi prikazuju generičku poruku, “koja će biti prikazivana većini modela BMW-a starijih od 35 meseci”.

“Nema ličnih identifikacionih informacija koje se koriste u ovom procesu, niti smo imali pristup bilo kakvim ličnim podacima“, kažu Bavarci.

Jedino će vlasnicima koji stoje na crvenom svijetlu na semaforu, biti prikazivane posebno skrojene poruke.

Stiv Ken iz BMW-ovih finansijskih usluga kaže sledeće: “Naši kupci očekuju viši nivo korisničko servisa i personalizovanog digitalnog marketinga, a ovo je samo jedan način na koji želimo to da im pružimo. Posebno kreirane poruke na bilbordima predstavljaju jedinstven način za informisanje vlasnika BMW-ovih vozila van njihovih domova, a nadamo se da će ovo ostaviti utisak za sećanje.“

Da li biste voleli da vam se na ovaj način šalju “poruke?”

Izvor: Vrelegume

Danas objavljeno

Lada-Porsche 2103 prototip iz 1976. koji nikad nije zaživio

Zeljka

Električni Hozon Neta S

Zeljka

Ford Falcon od milion dolara

Zeljka

Ostavite komentar