BMW E9 Coupe traži novog vlasnika - BIGportal.ba
Auto-moto Ostalo

BMW E9 Coupe traži novog vlasnika

Ljubitelji starijih automobila, posebno oni koji vole BMW, definitivno neće ostati ravnodušni na model E9 Coupe 3.0 CS koji se prodaje na aukciji.

Prelepi coupe je napustio fabriku 1973. godine lakiran u Sahara bež boju, ali 2013. godine je lakiran u aktuelnu Dee Sea Metallic boju koja mu zaista savršeno odgovara.

Niz drugih stvari je urađeno kako bi se osvežio eksterijer uključujući uklanjanje bočnih reflektora i zatamnjivanje stakala.

Automobil poseduje 16-inčne BBS felne sa Continental gumama, a u proteklim godinama je pažljivo održavan.

Unutrašnjost je besprekorna, sedišta su presvučena bež kožom kao i paneli vrata, a tu su i braon patosnice te crna armaturna ploča. U automoblu je i Sony AM/FM XD stereo sa Alpine zvučnicima, a ispred vozača je drveni Nardi trokraki upravljač.

Fantastični BMW pokreće 3,5 litarski M30 redni šestocilindraš koji je ubačen devedesetih godina prošlog veka, a 2007. godine je dobio sistem ubrizgavanja goriva. Motor je uparen s petostepenim manuelnim menjačem sa short shifterom, a ugrađena je i naprednija ECU jedinica.

Automobil se prodaje na aukciji koja se završava za nekoliko dana, a najviša ponuda u trenutku pisanja teksta je iznosila 51.000 dolara. Uopšte neće biti iznenađenje ako ta cifra bude na kraju znatno veća.

B92.

Danas objavljeno

Mansory Venatus Evo S

V.R.

Fisker najavio EV za manje od 30.000 dolara

V.R.

Brabus 900 XLP

V.R.

Ostavite komentar