Blud i razvrat sa preko 1000 žena: Uvrnut život Hjua Hefnera - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Blud i razvrat sa preko 1000 žena: Uvrnut život Hjua Hefnera

Na današnji dan prije tri godine preminuo je Hju Hefner, čovjek kome je sigurno svaki muškarac bar na trenutak zavideo zbog toga što je svaki dan od jutra do mraka bio okružen mnogobrojnim ljepoticama. On je prosto živio u luksuznoj vili sa svojim zečicama i uživao u životu, a u trenutku smrti imao je 91 godinu.

Najpoznatiji je po tome što je 1953. osnovao lajfstajl časopis za muškarce “Playboy”. Prvi broj tog časopisa poznat je po tome što je na naslovnici bila fotografija gole glumice Marilin Monro, a prodavao se za 50 centi i objavljen je bez datuma u slučaju da ne bude drugog izdanja. Prvo izdanje se rasprodalo za nekoliko nedelja.

Hefner je još 1992. kupio mesto na slavnom groblju Westwood Memorial Park za 75.000 dolara i prema njegovoj želji, sahranjen je pored Monro.

Rođen je u Čikagu 1926, a počeo je kao novinar u magazinu “Esquire”. Bio je i glavni kreativni direktor firme “Playboy Enterprises”. Zahvaljujući uspehu “Playboy-a” postao je milioner, a njegova neto vrednost u vreme njegove smrti procenjuje se na više od 43 miliona dolara. Hefner je bio i politički aktivista i filantrop koji je bio aktivan po nizu javnih pitanja, ali i veteran Drugog svetskog rata.

 

Godinu dana nakon njegove smrti, zečice su odlučile da progovore o mračnoj strani života s njim u dokumentarnom filmu “Hugh Hefner: The Big Bunny”.

Slovio je kao čovek koji uživa u blagodetima života, ali očito je znao i da pretera. U filmu su dame istakle kakav je bio u svoja četiri zida i kako se odnosio prema njima. Među prvim devojkama koje su javno istupile o Hefnerovom odnosu prema zečicama bila je Holi Medison, koja je sedam godina provela u vili.

“Kako bih preživela noć s njim morala sam da budem pijana i drogirana. Nisam to mogla da izbegnem, i to je bio jedini način da to uradim”, priznala je Kendra, koja je napustila Plejbojevu vilu 2009. godine.

Pre 11 godina je takođe izašao film o njemu, nazvan “Hugh Hefner: Playboy, aktivista i pobunjenik”, ali se u njemu više radilo o njegovoj borbi s vladom, religijom i feministkinjama.

Hju ima četvoro dece. U desetogodišnjem braku s prvom suprugom Mili Vilijams dobio je ćerku Kristi i sina Dejvida, a u braku s Kimberli Konrad dobio je sinove Marstona i Kupera. Hefner se ženio četiri puta, a poslednja supruga bila mu je Kristal Haris.

Izvor: Nova

Danas objavljeno

Izgubljena torbica sa svim stvarima vraćena ženi posle 65 godina!

Vanja A

Jedna od najbržih žena svijeta

Vanja A

Vaš stav o NOVCU može biti razlog zašto ga NEMATE – evo šta kažu stručnjaci

Vanja A

Ostavite komentar