27. Septembra 2020.

Blud i razvrat sa preko 1000 žena: Uvrnut život Hjua Hefnera

Big Portal

Najpoznatiji je po tome što je 1953. osnovao lajfstajl časopis za muškarce “Playboy”. Prvi broj tog časopisa poznat je po tome što je na naslovnici bila fotografija gole glumice Marilin Monro, a prodavao se za 50 centi i objavljen je bez datuma u slučaju da ne bude drugog izdanja. Prvo izdanje se rasprodalo za nekoliko nedelja.

Hefner je još 1992. kupio mesto na slavnom groblju Westwood Memorial Park za 75.000 dolara i prema njegovoj želji, sahranjen je pored Monro.

Rođen je u Čikagu 1926, a počeo je kao novinar u magazinu “Esquire”. Bio je i glavni kreativni direktor firme “Playboy Enterprises”. Zahvaljujući uspehu “Playboy-a” postao je milioner, a njegova neto vrednost u vreme njegove smrti procenjuje se na više od 43 miliona dolara. Hefner je bio i politički aktivista i filantrop koji je bio aktivan po nizu javnih pitanja, ali i veteran Drugog svetskog rata.

https://www.instagram.com/p/CCOXf7PFTeW/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Godinu dana nakon njegove smrti, zečice su odlučile da progovore o mračnoj strani života s njim u dokumentarnom filmu “Hugh Hefner: The Big Bunny”.

https://www.instagram.com/p/B-xEMrUja_P/?utm_source=ig_web_copy_link

Slovio je kao čovek koji uživa u blagodetima života, ali očito je znao i da pretera. U filmu su dame istakle kakav je bio u svoja četiri zida i kako se odnosio prema njima. Među prvim devojkama koje su javno istupile o Hefnerovom odnosu prema zečicama bila je Holi Medison, koja je sedam godina provela u vili.

https://www.instagram.com/p/B8HJKuxH5ti/?utm_source=ig_web_copy_link

“Kako bih preživela noć s njim morala sam da budem pijana i drogirana. Nisam to mogla da izbegnem, i to je bio jedini način da to uradim”, priznala je Kendra, koja je napustila Plejbojevu vilu 2009. godine.

https://www.instagram.com/p/-7DYL5mP-h/?utm_source=ig_web_copy_link

Pre 11 godina je takođe izašao film o njemu, nazvan “Hugh Hefner: Playboy, aktivista i pobunjenik”, ali se u njemu više radilo o njegovoj borbi s vladom, religijom i feministkinjama.

https://www.instagram.com/p/1E0A7wmP92/?utm_source=ig_web_copy_link

Hju ima četvoro dece. U desetogodišnjem braku s prvom suprugom Mili Vilijams dobio je ćerku Kristi i sina Dejvida, a u braku s Kimberli Konrad dobio je sinove Marstona i Kupera. Hefner se ženio četiri puta, a poslednja supruga bila mu je Kristal Haris.

Izvor: Nova

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare