14. Februara 2022.

Blokirali vozilo policije, izvukli i pretukli muškarca

Big Portal

Policija je u Petrovu uhapsila tri lica iz ove opštine zbog krivičnog djela sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje, saopšteno je danas iz dobojske Policijske uprave.

Iz policije su naveli da je riječ o licima čiji su inicijala S.S, A.S i P.P. koji su uhapšeni zbog sumnje da su izvršili krivična djela sprečavanje službenih lica u vršenju službene radnje, s tim da su prva dva lica osumnjičena i za nasilničko ponašanje.

Oni su uhapšeni juče i predati Okružnom javnom tužilaštvu Doboj.

Iz policije su naveli da su osumnjičeni na regionalnom putu Doboj–Petrovo u mjestu Sočkovac u Petrovu svojim vozilima zapriječili službeno vozilo sa prednje i zadnje strane, te onemogućili dalje kretanje službenog vozila u oba pravca.

Nakon toga je lice S.S. prišlo vratima vozača, te preko policijskog službenika pokušalo da udari lice čiji su inicijali Z.B. koje se nalazilo na mjestu suvozača, a koje je trebalo da bude saslušano u službenim prostorijama Policijske stanice Petrovo.

Lica A.S. i P.P. su u tom momentu otvorili vrata suvozača na istom službenom vozilu i iz njega izvukli lice Z.B i zadali mu nekoliko udaraca.

Policijski službenik ih je svojim tijelom spriječio da nastave sa udarcima, zatim je izdao glasna naređenja da prestanu, što su i učinili.

Lice Z.B. je službenim vozilom prevezeno u prostorije Policijske stanice Petrovo, a zatim je zbog zadobijenih povreda upućeno u Dom zdralja Petrovo odakle je prebačeno u bolnicu “Sveti apostol Luka” u Doboju.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare