29. Januara 2022.

Blicnet internet kutak za djecu bogatiji za nove originalne ilustracije

Big Portal

Web sajt pricezadjecu.blic.net bogatiji je za nekoliko novih ilustracija koje će razveseliti djecu i njihove roditelje, ali i sve druge ljubitelje ilustrovanih priča.

Bojan Nikolić, ilustrator iz Dervente, i ovog je puta kroz posebno osmišljene crteže savršeno prikazao humorističnu priču o zgodama i nezgodama dječaka Marka i mačka Srećka koji žele da budu zajedno uprkos Gospođi Mami koja tvrdi „da životinjama nije mjesto u kući“.

Kako se ova priča završila saznajte ovdje

„Priča (ne)srećnog Srećka“ je snimljena i u audio formatu. Savršenu interpretaciju savršenoj priči poklonio je naš čuveni pozorišni i filmski glumac Aleksandar Stojković Piksi. Ovo je priča koja se jednostavno ne propušta. Čita se ili sluša u jednom dahu.

Web sajt pricezadjecu.blic.net je biblioteka originalnih priča koje su napisali učenici osnovci širom naše regije. Na sajtu se nalazi 40-ak priča koje kod djece podstiču maštu, komunikaciju, koncentraciju, ali i čitanje i pisanje. Priče za djecu, dakle, nisu običan sajt. One su mjesto na internetu gdje cijela porodica može da nađe kvalitetan sadržaj.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare