24. Aprila 2020.

Blat veruje u “bolje sutra”: Odjednom ne pričamo o ratu

Big Portal

Blat, koji se povukao iz trenerskog posla zbog borbe sa bolešću, otkrio je dalje korake u svojoj karijeri.

Bivši NBA trener, šampion Evrolige i Evrobasketa, najskorije je radio kao savetnik u ekipi Njujork Niksa.

“Radim na dosta stvari trenutno koje se odnose na diplomatiju van sveta sporta. Takođe, pišem knjigu. Spremam internet kurseve za trenere i menadžment u svim sferama. Takođe razmišljam o radu na TV. To je možda poslednja opcija, ali se i na tome radi. Možda i nastavim sa radom kojim sam se bavio ove sezone, sa konsultacijama. Postoji i opcija da postanem generalni menadžer. To nije nešto čemu sam blizu trenutno, ali postoji otvoreno tržište za to u Evropi i ostalim delovima sveta. Ali nisam siguran da li će se to desiti”, rekao je Blat za “Eurohoops”.

U njegovoj knjizi radiće se i o trenutnoj pandemiji koronavirusa, a Blat ističe da će moći da se izvuku i pozitivne stvari iz novonastale situacije.

“Da, sigurno da verujem u to, ako ljudi budu obraćali pažnju, što verujem da je slučaj. Odjednom vesti nisu o ratu, o sukobima i raspravama. Radi se samo o pomaganju jedni drugima, o žrtvovanju za bolje sutra i o pronalasku rešenja za ovaj problem. Ako se budemo vodili tom idejom postaćemo bolji. Ovo je veoma bitna poruka i verujem da ponekad iz loših situacija mogu da se stvore bolje. Nadam se i verujem da je to što ćemo naučiti iz svega ovoga”, dodaje Blat.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare