Bjekstvo sa dvora: Vojvotkinja od Saseksa u epizodi "Povratak kući" - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Bjekstvo sa dvora: Vojvotkinja od Saseksa u epizodi “Povratak kući”

Otkako je postala vojvotkinja od Saseksa i udala se za princa Harija, Megan Markl ne prestaje da diže prašinu oko sebe. Navodno je sada odlučila da sa mužem nastavi život van Velike Britanije.

Bivša glumica izaziva podeljena mišljenja i reakcije ljudi širom sveta zbog svog ponašanja, a u medijima se pojavila informacija da Megan i Hari planiraju da se presele u Ameriku.

Edmund Fraj, dugogodišnji prijatelj prinčevskog para, izjavio je da su oboje odlučni da se sa budućom porodicom skuće daleko od kraljevskog dvora.

Naime, prema Edmundovim tvrdnjama, Megan i Hari gledaju nekretnine u Malibuu, u Kaliforniji. Taj grad je velika turistička atrakcija, i mnoge holivudske zvezde tamo imaju dom, pa bi se u komšiluku princa i vojvotkinje mogli naći Leonardo Dikaprio, Kim Kardašijan i druge poznate ličnosti.

“Megan i Hari traže kuću, čuo sam da su zainteresovani za Malibu. Poznajući Megan, i kroz razgovore sa njom, shvatio sam da joj nedostaje dom. Megan je devojka rođena u Los Anđelesu, odrasla je tu, prijatelji su joj ovde i mnogo toga je povezuje sa Holivudom. Ovde je nemoguće živeti bez stresa i velikog publiciteta. Los Anđeles i Kalifornija su veliki, lako se može pobeći sa porodicom na neka mesta i isključiti se od ostalih”, rekao je Edmund za Dejli Ekspres.

Foto: GettyImages / WPA Pool

Inače, nedavno su Megan i Hari naišli na kritike javnosti zbog raskošne potrošnje koja je uključivala 2,4 miliona funti za renoviranje kuće u Vindzoru.

PR za bolju reputaciju

Prema pisanju stranih medija, Megan Markl je rešila da angažuje privatnu službu za odnose sa javnošću koja je predstavljala pokojnog Majkla Džeksona, ali i Harvija Vajnstina.

Navodno, vojvotkinja se odlučila na taj korak jer želi da popravi svoj imidž u javnosti, a to je učinila iza leđa kraljici Elizabeti II.

Megan je često na meti kritika zbog neraščišćenih računa sa ocem, slobodnijeg ponašanja, ali i odstupanja od kraljevskog protokola.

Danas objavljeno

Prošlo je 10 godina od prve epizode serije „Igra prestola“

Vanja A

Molder i Skali opet na okupu: Selfi koji je oduševio fanove

Vanja A

Evo šta se sve nalazi na Vojadžerovim zlatnim diskovima koji su 1977. poslati u svemir

Vanja A

Ostavite komentar