Bivši vaterpolista Zvezde priznao da je uzemiravao žene - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

Bivši vaterpolista Zvezde priznao da je uzemiravao žene

Okružno tužilaštvu u Trebinju predložilo je novčanu kaznu od 500 KM i zabranu ulaska u BiH u trajanju od godinu dana bivšem vaterpolisti Crvene zvezde Miljanu Čoloviću (37) koji je u nedjelju prijavljen da je uzmemiravao više žena u Nevesinju.
Čolović je priznao krivicu tokom saslušanja u Okružnom tužilaštvu u Trebinju i zatražio sporazum sa Tužilaštvom, a osumnjičen je za nasilničko ponašanje.

Tužilac Žarko Milić rekao je za Srpskainfo da je sudiji za predhodni postupak Osnovnog suda u Trebinju predloženo da se Čoloviću izrekne novčana kazna od 500 KM, a u upravnom postupku trebala bi mu biti izrečena i zabrana ulaska u BiH na godinu dana.

On je dodao da je Čolović nije fizički uznemiravao žene, niti je sa njima imao fizički kontakt.

U Osnovnom sudu u Trebinju danas nismo uspjeli saznati da li je sudija za predhodni postupak prihvatio prijedlog Okružnog tužilaštva.
Policija je juče saopštila da je M. Č. uhapšen nedjelju u Nevesinju nakon što ga je jedna ženska osoba prijavila da je uznemiravao u haustoru zgrade i osumnjičen je za krivično djelo polno uznemiravanje.

Bivši vateropolista, je kako saznaje Srpskainfo, uznemiravao sedam žena u Nevesinju tokom prošlog vikenda tako što ih je pozivao u iznamljeni stan ili automobil pokazujući im na polni organ, pri čemu nije bio nag, a nekima je nudio i po stotinu evra.

Policija ga je uhapsila u jednom restoranu u mjestu Odžak kod Nevesinja.

Bivši vatrerpolista je porijeklom iz Nevesinja, gdje je i ranije dolazio, a posljednji put je došao krajem avgusta, gdje je, prema nezvaničnim saznanjima, kupio zemljište da sagradi kuću.

SrpskaInfo

Danas objavljeno

Uhapšeno 11 lica, spriječena trgovina heroina iz BiH

M.

Konzul BiH prijetio ratom, sankcija ni na vidiku

M.

Duge kolone vozila na Donjoj Gradini i Velikoj Kladuši

M.

Ostavite komentar