Bivši Supermen: "I Robin, i novi Kapetan Amerika su gej, nema tu ništa novo" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Bivši Supermen: “I Robin, i novi Kapetan Amerika su gej, nema tu ništa novo”

Bivši Supermen glumac Din Kain okarakterisao je kao “paradnu” odluku kompanije DC Comics da legendarni superheroj u novom izdanju stripa bude biseksualac.

Kain (55), koji je četiri godine igrao superheroja u hit TV seriji 90 -ih “Lois & Clark: The New Adventures of Superman”, kritikovao je DC zbog toga što je ovaj potez predstavio kao “smeli novi pravac” i pozvao kompaniju da usredsredi svoje napore na “borbu protiv pravog zla u svetu”.

Glumac je istakao da je Superman najnoviji u dugom nizu superherojskih likova koji je dobio LGBTK+ zaplet – koji dolazi samo dva meseca nakon što je DC Comics objavio da će i Betmenov pomoćnik Robin takođe početi da se zabavlja sa muškarcem.

“Rekli su da je to smeli novi pravac… Ja kažem da je već viđeno… Robin je nedavno, takođe, predstavljen kao bi ili gej i iskreno, ko je zaista šokiran zbog toga? Razmišljao sam o tome davno”, rekao je Kain.

On je dodao i da je novi Kapetan Amerika gej, kao i njegova ćerka u ‘Supergirl’.

“Ne mislim da je to smelo ili neki ludi novi smer. Da su to učinili pre 20 godina, možda bi to bilo hrabro, ili kada bi se borili za prava homoseksualaca u Iranu, gde vas bacaju sa zgrade zbog uvrede jer ste homoseksualac”, rekao je Kain.

Danas objavljeno

Razlika između njih je 37 godina, ali hoće da imaju svoje dijete: “Želimo porodicu”

Zeljka

Engleska: Konkurs za kraljeve i kraljice za upravljanje ostrvom i gostionicom starom 300 godina

Zeljka

Izbor najboljih svjetskih albuma 2021. godine: Organski zvuk olovnih vremena

Vanja A

Ostavite komentar