26. Augusta 2022.

Bivši muž ponizio ju je pred milionima, a istina je mračnija nego što smo mislili

Big Portal

Sada obožavatelji dobivaju više uvida iz glumičine perspektive dok ona kreće promovirati svoj najnoviji redateljski projekt ‘Don't Worry Darling’, a istina bi mogla biti daleko mračnija nego što je iko mogao zamisliti.

– Na bilo kojem drugom radnom mjestu, ovo bi bilo nazvano napadom. Mrzila sam činjenicu da je ovaj gnjusni čin odvratio pažnju od brojnih drugih ljudi i studija koji sam predstavljala na toj pozornici. Takva sabotaža je bila zaista opaka. Ali imala sam posla i nije metako lako omesti, započela je Olivia za Vanity Fair pa nastavila.

https://www.instagram.com/p/CQn4pQUsN0l/?utm_source=ig_web_copy_link

– Nažalost, taj me potez nije previše iznenadio, jer postoji razlog zašto sam prekinula tu vezu.

Wilde je naglasila kako je ona sasvim dobro i jaka, ali njihovo dvoje djece, 8-godišnji Otis i 5-godišnja Daisy pate zbog svega, kao i interesa medija.

– Odabrala sam biti glumica i ući u središte pažnje, no moja djeca to nisu tražila. A kad su moja djeca uvučena u sve to, to je jako bolno, zaključila je glumica koja je posljednjih godinu dana u sretnoj vezi s deset godina mlađim muzičarom Harryjem Stylesom.

A s obzirom na to da je Jason potezom na pozornici privatne porodične probleme učinio javnim te tek slijedi sudska bitka, naslovnica će biti još više, što očito jako zabrinjava glumicu, ali ne i njenog bivšeg supruga kojem navodno jako smeta Harry.

Izvor: story.hr

(S.P.)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare