Bivši joj je dao spisak pravila:"Kod kuće do 9, zabranjena uska odjeća..." - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Bivši joj je dao spisak pravila:”Kod kuće do 9, zabranjena uska odjeća…”

Kad bi uveče došla kući, pre 21 h, morala je da nazove bivšeg preko FaceTime-a jer mu nije bilo dovoljno da mu kaže da je kod kuće, već je on to morao sam i da vidi.

Psiholozi, terapeuti i stručnjaci za odnose i veze često upozoravaju na takozvane “toksične ljubavne veze” u kojima je jedan partner izrazito dominantan i na neki način, fizički, psihički ili verbalno, maltretira drugog. Nakon što je nedavno i na TikToku pokrenuta rasprava o toksičnim odnosima, jedna je devojka pokazala i kako takav odnos izgleda u praksi.

Objavila je snimak na kom se vidi popis “pravila ponašanja” koji joj je bivši dečko napisao pre nego je otišla da studira u drugi grad.

U videu s naslovom “Da se barem šalim…” Tiktokerka je pročitala svih 11 pravila u kojima između ostalog stoji i da svaki njen autfit moraju da odobre on ili njegova mama, te da svako veče mora da bude kod kuće pre 21 h…

Njen video je u dva dana pregledan neverovatnih 2.7 miliona puta, a u njemu je navela neka od “pravila ponašanja”:

– nikada nije smela da isključi svoju lokaciju na moblnom tako da bi on u svakom trenutku znao gde je.

– morala je da se držati podalje od svih muškaraca i uvek nosi prsten koji joj je dao.

– Kada dođe kući uveče morala je da ga nazove preko FaceTime-a, jer nije bilo dovoljno da mu kaže da je kod kuće i sama, već je on to morao i sam da vidi.

– Zabranjeno joj je bilo i nošenje uske odeće.

U videu je rekla i da je svesna da je takvo ponašanje zlostavljanje i da nikad sebe kao ona ne uvere u suprotno. “To je emotivno zlostavljanje, a ako ste u sličnoj vezi ili proživljavate bilo koji oblik nasilja, postoje mnoga mesta na kojima možete da potražite pomoć”, poručila je.

“Ovo je strašno, drago mi je što si uspela da shvatiš da to nije normalno i da izađeš iz toga”, napisala joj je jedna žena u komentarima u kojima su mnoge devojke ispričale i vlastita, više ili manje strašna iskustva iz takvih toksičnih veza.

Danas objavljeno

U Madridu otvorena soba za plakanje! (VIDEO)

Vanja A

Glumica se zaljubila tokom karantina, uslijedila je filmska priča

Vanja A

Navijačica zbog čijih pirsinga na grudima su svi odlijepili

Vanja A

Ostavite komentar