Bivšem ministru Nenadu Suziću zbog OBLJUBE DJETETA određen pritvor - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

Bivšem ministru Nenadu Suziću zbog OBLJUBE DJETETA određen pritvor

Okružni sud u Banjaluci odredio je jednomjesečni pritvor Nenadu Suziću osumnjičenom za krivično djelo obljuba djeteta mlađeg od 15 godina. Pritvor je određen zbog uticaja na svjedoke, te mogućeg uznemiravanja javnosti, ali i činjenice da se za krivično djelo može izreći kazna od 10 i više godina robije. Suzić je…

Okružni sud u Banjaluci odredio je jednomjesečni pritvor Nenadu Suziću osumnjičenom za krivično djelo obljuba djeteta mlađeg od 15 godina.

Pritvor je određen zbog uticaja na svjedoke, te mogućeg uznemiravanja javnosti, ali i činjenice da se za krivično djelo može izreći kazna od 10 i više godina robije.

Suzić je uhapšen 5. juna nakon što je šokantan slučaj policiji prijavila osnovna škola zbog sumnje da je seksualno zlostavljao jedanaestogodišnju djevojčicu.

Iz banjalučkog tužilaštva saopšteno je da se osumnjičeni tereti za krivično djelo obljuba nad djetetom mlađim od 15 godina.
Podsjetimo, portal Srpskainfo je ekskluzivno objavio da je banjalučkoj policiji prijavljen uznemirujući slučaj seksualnog zlostavljanja jedanaestogodišnje djevojčice iz Banjaluke. Slučaj je prijavila osnovna škola koju pohađa djevojčica.

Prema prijavi, Suzić, koji je aktuelni profesor na Filozofskom fakultetu u Banjaluci i bivši ministar u Vladi Republike Srpske, je duži vremenski period zadovoljavao svoje seksualne potrebe dodirujući djevojčicu po cijelom tijelu. Govorio joj je da nikome ne smije pričati o tome, te da će to biti njihova “mala tajna”.

Suzić je iskorištava tešku materijalnu i porodičnu situaciju žrtve.

SrpskaInfo

Danas objavljeno

Kalifornija: Nakon poplava moguća istorijska kiša

M.

Ukrajina iznijela nove zahtjeve Rusiji: “Cirkus”

M.

Sudija donio odluku o braći “Jojke”: Osumnjičeni za teško ubistvo porodice Đokić

M.

1 Komentar

Savjest 7 Juna, 2019 at 8:29 pm

Škola prijavila, gdje su roditelji?!!!

Odgovori

Ostavite komentar