Bivšeg je odbila sto puta, sada se vjerila poslije godinu dana veze - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Bivšeg je odbila sto puta, sada se vjerila poslije godinu dana veze

Kortni Kardašijan (42) i Trevis Barker (45), bubnjar sastava Blink 182, verili su se u nedelju u hotelu u Kaliforniji, a Kortni je slike postavila na Instagram. Taj brak će rijaliti zvezdi biti prvi, a Trevisu treći.

Trevis je Kortni zaprosio u romantičnom okruženju, u pravom moru ruža u obliku srca postavljenih na obali, a sve se desilo u toku zalaska sunca, a svemu su prisustvovali i članovi porodica.

“Kortni je bila iznenađena, nije to očekivala. Travis ju je odveo do plaže, gde je namestio scenografiju. Kortni je bila nasmejana od uva do uva, a porodica je sve gledala”, kaže izvor za E! magazin.

Veridbi su prisustvovali Kloe, Kajli i Kendal Džener, Kris Džener, Tristan Tompson, ali i Trevisova deca iz prethodnog braka – Landon, Alabama i poćerka Atijana. Svi su oduševljeni novom maćehom. Komentatori na društvenim mrežama usredsređeni su na reakciju Kortninog bivšeg, Skota Diska.

“Kakav loš dan za Skota! Prosio ju je otprilike 100 puta i svaki put ga je odbila!”, pišu na društvenim mrežama.

Kortni i Skot počeli su da se zabavljaju 2006. godine i sa prekidima su bili par skoro deceniju. Raskinuli su 2015. godine posle mnogo intriga i njegove prevare, ali Skot je stalno naglašavao da će “čekati na Kortni”.

Danas objavljeno

Bila je pod uticajem neobičnog kulta i davala im je svoju platu; glumica: “Bio mi je ispran mozak”

Zeljka

Prvi snimak “crne svadbe” napravljen 1967. godine

Zeljka

Metode za poboljšanje produktivnosti

Vanja A

Ostavite komentar