29. Decembra 2022.

Bivšeg Anđelkinog muža pogodila izdaja: Postoje ljudi kojima ništa nije sveto!

Big Portal

 Nisam u kontaktu sa Anđelkom jer mrzim laži, a ona je skrivala istinu od mene. Neke stvari bi trebalo da budu svetinja, kao na primer da ne treba da budeš sa prijateljem bivšeg muža. Ali očigledno postoje oni kojima ništa nije sveto. Bez obzira na to što sam bivši muž, taj čovek je bio moj prijatelj – kaže Dario.

On nije želeo detaljnije da priča o svom bivšem drugu i ženi jer ga, kako ističe, njih dvoje ne zanimaju.

Anđelka Prpić
FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

– Želim da se stavi tačka o ovoj temi! Nije mi bila namera da šalom: “Mogu da im budem kum na venčanju. Nemam ništa protiv da i on uzme moje prezime” nastavljam dalje priču. Mene oni stvarno ne interesuju. Njihov život, njihova stvar. Desilo se šta se desilo, život ide dalje – priča Dario.

Da je i on krenuo dalje, govori i činjenica da je posle razvoda od Anđelke uplovio u vezu sa Anom Pavlović, koju je nedavno verio. Njih dvoje su se upoznali preko zajedničkih prijatelja i od tada se ne razdvajaju. To pokazuju i fotografije koje Dario često postavlja na društvene mreže, gde njih dvoje zajedno poziraju. Prpić planira da se oženi atraktivnom crnkom, koja iz prvog braka ima sina, baš kao i Prpić. On je sa Anđelkom dobio Jakšu.

Anđelka Prpić, Dario Prpić
FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Dario i Ana već neko vreme žive zajedno, a uskoro će pod istim krovom biti i Anđelka i Marko. Glumica je u petom mesecu trudnoće i uveliko pravi planove za useljenje u zajednički stan. Par je čekao sa ovom odlukom mesecima, pošto su krili vezu od porodice i prijatelja.

(kurir.rs/informer)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare